Mød en samarbejdspartner - Troldgaarden

Økologi og dyrevelfærd ligger os på sinde, og vi udvælger derfor samarbejdspartnere og leverandører, der har de samme visioner. Troldgaarden er Danmarks største producent af sortbroget dansk landrace gris, som i smag kan sammenlignes med den spanske sortfodsgris. Med den danske gris kan vi i Danmark altså få skinker, pølser og kød, der har smag og kraft, som var fra den spanske gris – men uden at være nødt til at importere.

Økologi og dyrevelfærd hos Troldgaarden

Troldgaarden vil producere økologisk mad til forbrugerne med 100 % gennemsigtighed og nytænkning. På gården får grisene luft under den krøllede hale og pattegrisene god tid med soen. Grisenes velfærd er i centrum, og det samme gør sig gældende for gårdens resterende dyr. Her bor nemlig også økologiske lam og kvæg.

Hos Troldgården ligger deres styrke især i deres udvalg af tapas. Derfor får vi leveret charcuteri til vores tapasmenu herfra – 100 % økologisk. I år leverer de desuden også den økologiske leverpostej, du kan tilvælge til din julefrokostmenu. Til nytårsmenuen kan man ligeledes møde Troldgaarden, da deres ØØØH’duja (også kendt som N'duja) spiller hovedrollen i små, velsmagende tærter.

Læs mere om Troldgaardens arbejde HER

 

Troldgaarden er et økologisk landbrug, baseret på helhedstanken om at tage størst muligt hensyn til dyrevelfærd og bæredygtighed i produktionen af kød. Vores dyr skal leve så naturligt, som muligt.

Troldgaarden