Idéer til hvad du kan lave i juledagene

Juleferien nærmer sig, og det betyder ekstra hygge og afslapning sammen med familien. Der skal soves længe, gås ture i skoven, og måske mangler du idéer til, hvad du kan finde på at lave med dine julerester. Du kan også tage ud og spis brunch med venner eller familie på en af vores lækre caféer i København.

 • Morgenmad i Meyers Bageri

  Meyers Bageri på Gl. Kongevej

  Tag familien eller vennerne med under armen og nyd en dejlig morgenmad i Meyers Bageri på Gl. Kongevej. Fra d. 27. december kan du alle ugens dage komme forbi fra kl. 8-14, hvis du trænger til at mæske dig i andet end tunge juleretter. Vi byder på lækkert bagværk, vores klassiske ølandshvedebolle med ost og marmelade, en morgengrød med kanel- og muscovado sukker, tonkabønne, æble og ristede mandler samt meget andet.

  PS. Vi lukker tidligere d. 23. og 31. december - hhv. kl. 16 og kl. 15. Desuden holder vi helt fri d. 24., 25., 26. december samt 1. januar.

 • Morgenbrød og kager fra Meyers bagerier

  Fra d. 27. december kan du hver morgen fra kl. 7 komme forbi efter friskbagte Ølandshvedebrød, lune tebirkes, mørkebrune rugbrød, smørbagte croissanter, vores populære kanelsnurrer og lækkerier med chokolade. Du kan finde vores fire bagerier forskellige steder i København.

  Find vores bagerier

Julen 2023 

Vi siger ofte "i denne søde juletid", når vi taler om julehyggen. Her samles vi om bordet til julemiddage for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Julen er i særdeleshed den tid på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Vi går sammen i køkkenet og kredser for julemaden, som kræver masser af nærvær. 

Det er samtidig en tid, hvor vi bruger lidt for mange penge, og hvor vi ender med et lidt for stort overskud af mad. Derfor har vi samlet alle vores gode opskrifter, tips og tricks til at få bugt med julen 2023’s julemadsrester, så vi kan undgå madspild i julen. Vi henter hjælp fra tidligere generationers mestring i mådehold, at få råvarerne til at strække og få mere ud af mindre. Vi laver derfor julemaden fra juleaften 2023 om til flæskestegssandwich, klatkager og grønne salater.  

Jul i Meyers Bagerier 2023 

Julen skal selvfølgelig også stå på masser af hygge - både før og efter juleaften. Spis f.eks. morgenmad i Meyers Bageri på Gl. Kongevej, hvor der gennem alle juledagene vil blive bagt surdejsbrød- og boller, Meyers velkendte ølandsbrød og selvfølgelig de kanelfyldte og snaskede kanelsnurrer. Duften af kanelsnurrerne vil sprede sig i alle vores – kanelen er jo især en af julens dufte, så hvem vil kunne modstå de lækre snurrer. Vil I hellere hygge hjemme, kan I stikke næsen forbi ét af Meyers Bagerier og tage morgenbrød og morgenkager med hjem i varmen. Du finder de fire bagerier på henholdsvis Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro og Amager.  

Nytår 2023 

Nytåret skal i år slutte af med et brag. 2024 skal nemlig bydes hjerteligt velkommen. Du kan både finde opskrifter til den særlige nytårsmenu på meyers.dk, men du kan også nemt bestille Meyers nytårsmenuer hjem til dig selv. Vores kokke fra Meyers catering har sørget for at forberede både en 3-retters menu i en klassisk nytårsudgave eller alternativt med et vegetarisk tvist. Du kan også få en eksklusiv 4-retters nytårsmenu, hvis du selv og dine nytårsgæster skal forkæles lidt ekstra. Nytårsmenuen ud af huset kan bestilles til hele landet: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Fyn med Odense, Svendborg, Jylland med Aarhus, Silkeborg, Aalborg, Vejle, Randers og Skanderborg – og mange flere.