Meyers Kantiner nomineret til kantineprisen 2018

Vores kantine ved Novo Nordisk H6, ledet af køkkenchef Jesper Salomonsen, er nomineret til Kantineprisen 2018. Kantineprisen uddeles årligt af Landbrug & Fødevarer, og juryen lægger i år særlig vægt på den gode måltidsoplevelse, at der er fokus på råvarer i sæson samt en bæredygtig tankegang, hvor alle råvarer bruges uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Det var med stor begejstring, at køkkenchef Jesper Salomonsen og hans team fik overrakt nyheden om, at de er med i opløbet til, at blive Danmarks bedste kantine. Gennem de sidste år, har Jesper og teamet arbejdet hårdt med at udvikle opskrifter, der forener de nordiske råvarer i sæson med Asiens varme krydderier og grønne velsmagende retter.

Jesper og hele holdet omkring ham laver forrygende mad hver evig eneste dag. Det er et exceptionelt stærkt team, der supplerer hinandens fagligheder og løfter i fælles flok. Det kan smages på buffeten, og det kan mærkes på gæsterne, der er utrolig glade og taknemmelige for teamets mad”, udtaler Jens Andersen, direktør i Meyers Kantiner.

Jespers mad råber højt, og den vil frem i verden. Farverne, teksturerne og duftene fylder mindst ligeså meget som smagene. Og ofte serveres den med små overraskelser og dramatiske indslag.

Tårnhøjt niveau

Det er 15. gang, at Landbrug & Fødevarer uddeler Kantineprisen, og for hvert år oplever de, at niveauet stiger blandt kandidaterne.

Andreas Buchhave Jensen, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:

Der sker virkelig noget i den her branche. Niveauet løfter sig hele tiden, og de kokke, der er nomineret i år, kunne til hver en tid gå ud og få job på nogle af de bedste restauranter. Det er en fryd at opleve, at nogle af de rigtigt gode håndværkere i branchen har fået øjnene op for, at kantinebranchen også er et sted, hvor de har mulighed for at udfolde deres talent”.

Jesper Salomonsen arbejder aktivt med sit team og holder dem konstant til ilden, så de dagligt udfordres på kreativitet, tilsmagning og præsentation. Det skaber en arbejdsglæde og et kvalitetsniveau, der rækker langt ud over klappen og helt ned til de bageste spisepladser i kantinen.

Blandt de allerbedste – to år i træk

Det er andet år i træk, at Meyers Kantiner er med i opløbet til at blive Danmarks bedste kantine. Sidste år vandt vores kantine ved advokatfirmaet Bech-Bruun, ledet af køkkenchef Giovanni Fico.

Det er helt forrygende. Det er da fantastisk, at vores arbejde bliver værdsat, og vi for andet år i træk ligger blandt landets allerbedste kantiner”, afslutter Jens Andersen.

Priserne overrækkes på Fødevaredagen, og vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 9. oktober på Hindsgavl Slot i Middelfart.