Vind årets DHL-menu

Nyd en velsmagende picnicmenu sammen med dine kollegaer

Vind 20 kuverter af vores picnicmenu til DHL stafetten 2024

Skal din virksomhed deltage i årets DHL løb i Fælledparken? Hos Meyers har vi skabt en velsmagende picnicmenu fuld af sprøde smagsoplevelser, der nemt kan serveres i sommersolen, når alle kollegaerne samles.

Meyers udlodder lige nu 20 kuverter af vores lækre sommer picinicmenu til én heldig vinder! Menuen anrettes i miljøvenligt engangsservice og i år tilbyder vi tre varianter af vores populære picnicmenu. Enten med oksekød, kylling eller med vegetariske dilddeller.

Deltag i konkurrencen herunder, hvis det skal være dig, der løber afsted med en velsmagende præmie. Du skal blot gætte rigtigt på, hvor lang løberuten strækker sig til dette års DHL løb. 
 

Deltag her

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Meyers som drives af:

Meyers A/S
Dampfærgevej 10, 1. sal
2100 København Ø

CVR-nr.: 41810556

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Meyers A/S på følgende e-mailadresse: post@meyers.dk

Sådan deltager du:

Alt, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet ”Hvor lang er løberuten til årets DHL Stafet” i den Microsoft Forms, der er linket til i denne artikel og skrive dit fulde navn, din e-mail samt firma ID.


Præmie:

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrencen løber fra tirsdag d. 18.06.2024 til tirsdag d. 25.06.2024 kl. 12.00. I konkurrencen udloddes 1 præmie til 1 vinder til en samlet værdi af 3900 kroner (DKK).

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev alt efter præmiens art. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser. I afhenter picnic-menuen på jeres løbsdag i Meyers udleveringstelt i Fælledparken på pladsen mellem kl. 16:00-19:00.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge ovenstående instruktioner beskrevet under konkurrencebetingelser i denne artikel.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via linket til Microsoft Forms som findes ovenstående.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Meyers A/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Meyers A/S normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du ovenstående i denne artikel. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Meyers A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen slutter d. 25/06/2024 kl. 12.00. Vinderen vil blive trukket vilkårligt d. 25/06/2024 kl. 12:00 og vinderen vil få direkte besked.

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige ved vedkommendes deltagelse i konkurrencen.

Hvis vinderen ikke indenfor 3 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Meyers A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for offentligheden – herunder Meyers A/Ss medarbejdere. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke e-mail indbakke og lignende, hvor en besked fra Meyers A/S kunne tænkes at gemme sig.

Meyers A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder, ikke opdager en besked om gevinst.