Catering fra Meyers

Vores catering er festmad ud af huset til små og store begivenheder, mærkedage og højtider. Foruden mad og drikke, kan vi levere alle remedier og bemanding, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens vi følger arrangementet til dørs. 

Vi leverer til Storkøbenhavn og omegn. I Jylland leverer vi til Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Bestil til 10 personer

  BUFFET TIL DIN FEST

  Giv dig selv fri fra køkkenet og lad i stedet vores kokke overraske dig og dine gæster med en buffet i særklasse.

  En klassisk buffet, som enten kan vælges som kold buffet eller som buffet du selv varmer, tilberedt af årstidens bedste grøntsager, mørt kød og saftig dyppelse toppet med vores egne forædlede delikatesser og økologisk, friskbagt brød.

  Bestil menu
 • Lad os hjælpe jer med den skønne julemad til firmajulefrokosten

  Julefrokost med kollegaerne

  Danseskoene skal støves af, når vi endelig kan samles til årets firmajulefrokost. Ingen julefrokost uden den skønne julemad, hvor bordet omfavner saftige andelår, den krydrede rødkål, glinsende, brunede kartofler og ikke mindst den lune kirsebærsauce som bliver hældt over en skålfuld vaniljeprikket risalamande.

  I år kommer vores julefrokost også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne i stedet spiller førsteviolin. En menu, som vel og mærke bringer lige så brede smil hos vegetarerne som hos kødspiserne. Bevæbnet med vinterens fyldige rødbeder og umamispækkede svampe, generøse mængder frisker urter og knasende nødder og kerner, bliver resultatet en stribe velsmagende, vegetariske juleretter.

  Læs mere årets julefrokost
 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken

 • Lad os hjælpe jer med den skønne mad til mortens aften

  Mortens Aften Menu

  I år ligger mortensaften på en torsdag, og det kan gøre det vanskeligt at afse tid til både indkøb og madlavning. Heldigvis har vi øvet os i årevis på at tilberede den klassiske menu og i år tilbyder vi også en vegetariske mortensaftenmenu.

  Bestil menu
 • overblik over receptionsmenu

  Bestil fra 20 personer

  RECEPTIONSMENU

  Hvad end du skal holde reception, jubilæum, fødselsdag, barnedåb eller noget helt femte, hvor maden skal være særlig, men ikke nødvendigvis udgøre et fuldt måltid, så er vores receptionsmenu et godt bud.

  Her sammensætter du selv antallet af retter ud fra vores udvalg af små, velturnerede smagsoplevelser som små briocher med langtidstilberedt gris, ravioli af knoldselleri med rillette af torsk, vandbakkelse med fyld af krabbe, sprød butterdej med cremet hønsesalat, rødbedetatar og mange flere.

  Se menu

Find svar på dine spørgsmål om catering her

Klik her for at se, hvor vi leverer vores catering-menuer til. Vi afhenter selvfølgelig de fade og skåle og kasser, som maden kom leveret i efter arrangementet.

Bemærk, at vi ved særlige højtider leverer udvalgte menuer til hele landet i engangsemballage. 

Catering
Vores mad ud af huset skal bestilles senest kl. 12:00 fire dage før, du ønsker maden leveret. 

 

Du er velkommen til at ringe på tif 39 18 69 00 ml. 9-17 på hverdage og høre, om det er muligt at bestille senere end fire dage før levering.

Bemærk dog, at vi ikke kan garantere bestilling efter fristen.

 

Sæsonkasser
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre bestillingsfrister ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

Læs mere om bestillingsfristerne på de enkelte produktsider.

Du kan justere i din bestilling frem til kl. 12.00 fire dag før leveringsdagen. Log ind på din bestilling her.

 

Du er velkommen til at ringe på tilf 39 18 69 00 ml. 9-17 på hverdage og høre, om det er muligt at justere senere end fire dage før levering.

Bemærk dog, at vi ikke kan garantere justering af bestillinger efter fristen.

 

Mad til højtider
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre justeringsdeadlines ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

Cateringmenuerne fra Meyers er anrettet på hvidt porcelæn og i skåle (dog med undtagelse af vores 3-retters menu samt enkelte menuer leveret til særlige højtider).

Skåle og fade er blot til udlån, og vi henter det igen efter arrangementet og vasker det hele op (du skal blot sørge for at skylle det hele af).

Bortkommen og itugået service erstattes af kunden til vores kostpriser.

 

Vi beder dig være opmærksom på, at vi ikke leverer bestik, tallerkner eller 'ta-tøj' som f.eks. spartler, store skeer eller lignende. Vi kan hjælpe med udlejning af dette, kontakt os på tlf. 39 18 69 00 eller send en e-mail til post@meyers.dk for et godt tilbud.

På de fleste menuer tilbyder vi et vegetarisk alternativ.

Angiv venligst i bestillingen, hvor mange vegetarer, der er i selskabet. Vi har selvfølgelig også grønne menuer, hvis alle i selskabet ønsker at spise vegetarisk.

Har du lyst til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke
Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

- Pris
DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere
Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

- Pris
DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for personalet.

Meyers Køkkens afbestillingsbetingelser

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Frem til kl. 12:00 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    
For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Bestil mad til din næste fest

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland. Desuden leverer vi også i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle. Her kan du se, hvor vi leverer til samt finde priserne for levering

 

Catering, der løfter feststemningen

Hvis du drømmer om at holde en mindeværdig fest, så er godt selskab, nærvær og god stemning helt centrale ingredienser. Det gode selskab kan vi ikke hjælpe med, men til gengæld kan maden fra vores catering være med til at løfte stemningen og bringe dig og dine gæster tættere sammen. Vi tror nemlig på, at vi gennem det gode måltid - som vi mener består af friske, lokale råvarer og er tilberedt af kokke med forkærlighed for madhåndværket - kan skabe mere livsglæde. Derfor er vores catering menuer også lavet af sæsonens friskeste råvarer. Med mad ud af huset fra Meyers sikrer du dig, at både du og dine gæster får et gastronomisk minde, der ikke vil gå i glemmebogen. 

Vores catering kan laves til alle slags fester - den store formelle og den lille i haven. Uanset omfanget, er vores dygtige kokke klar til at tilberede både den elegante 3-retters, den smagfulde buffet og den nemme receptionsmenu. Så er du sikret, at dine gæster går fra festen med sanselige madoplevelser i bagagen og med mætte og tilfredse maver.