Book bord

Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen.

  • Vi fylder 1 år!

    Vi fejrer med særmenu hele oktober

    Det er nu et år siden, vi første gang slog dørene op til Brasserie Post, og vi er lykkelige for alle de minder, middage og fantastiske gæster, vi allerede har haft fornøjelsen af.

    Vi fejrer derfor vores 1 års fødselsdag med at give tilbage til alle jer! Fra d. 7 - 26 oktober byder vi på 3-retters særmenu bestående af vores franske favoritter – til en helt særlig pris. 

    LÆS FØDSELSDAG MENUEN HER

    BOOK BORD

     

Start kampen hos os!

Bold i Parken

Kom i kampstemning sammen med os! Alle de dage der er bold i Parken, serverer vi en 2-retters boldmenu bestående af vores kamp favoritter:  

Forret: Løg Tarte Tatin med vinaigrette & crème fraiche 48%
Hovedret: 250g Danish organic chargrilled entrecote, bearnaise, chips and salad

Kr 375,-

Der vil være mulighed for tilkøb af dessert

Så sving forbi til en bold-middag med vennerne inden de kommende kampe: 

3 oktober - F.C København / Jagiellonia Bialystok - kl. 21.00
18. oktober - F.C København / Vejle Boldklub - kl. 19.00 
4. november - F.C København / Silkeborg IF - kl. 19.00
7. november - F.C København / Istanbul Basaksehir F.K. - kl. 21.00
24 November - F.C København / Lyngby Boldklub - kl. 18.00
15. november - Danmark / Spanien - kl. 20.45
12. December - F.C. København / Heart of Midlothian F.C. - kl. 18.45

BOOK BORD

 

  • Barsnacks og franske vine

    Vinbaren

    Indled aftenen i baren, hvor vi server et bredt udvalg af vine og barsnacks. 
    Baren er åben for walk-ins, så du kan altid kigge ind og få et glas. Se dagens udvalg af snacks i baren. 

     

     

     

  • Tirsdagsmoules

    Hver tirsdag

    Kig forbi om tirsdagen, hvor vi serverer vores moules frites som hovedret om aftenen til 175 kr. 

    Muslingerne serveres i en sauce af hvidvin og fløde med tilhørende sprøde fritter.

    Skriv gerne 'tirsdagsmoules' i noten, når du booker bord.  

     

Vi søger tjenere

Skal du være en del af holdet?

 

Vi søger tjenere – primært til weekenderne. Erfaring er ikke et must med en fordel.

 

Interesseret i at være vores nye kollega, så send en email til

brasseriepost@meyers.dk

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30
Aften    tirsdag-lørdag kl. 17.00-24.00. 
Køkkenet åbner kl. 17.30

 

Vinbar åbner kl. 17 alle dage 

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk