Book bord

Fransk Brasserie ved Trianglen.

Frokost & aften

MENU

DÉJEUNER / frokost 

DÎNER / aften

Da vi arbejder med små lokale leverandører af kød og grønt, tager vi forbehold for eventuelle ændringer på menuen. 

  • Brasserie Post x Higher Ground

    10. marts

    Vi er begejstrede for at kunne annoncere, at vi søndag den 10. marts byder vores venner Joseph Otway og Daniel Craig Martin fra Higher Ground velkommen til en enestående middag på Brasserie Post.

    Beliggende i Manchester er Higher Ground en britisk bistro, der serverer kreative retter af sæsonbetonede råvarer fra deres egen gård, @cinderwoodmarketgarden, og fra hele Storbritannien.

    Pris: 850 DKK/person inkl. syv delevenlige retter.

    Daniel vil sammen med vores sommeliers sammensætte en vinmenu til 650 kr., som kan vælges på selve aftenen, udover et sjovt udvalg af flasker og vine på glas.

    Book bord HER 

  • Barsnacks og franske vine

    Indled aftenen med Østers Huîtres, Jambon noir de bigorre eller Panisse frit aïoli over et glas vin eller en Suze tonic. Vi tilbyder et udvalg af cocktails og serverer barsnacks efter dagens udbud af gode råvarer.  

    Se dagens udvalg af snacks på ruden. 

    Baren er åben for walk-ins, så du kan altid kigge ind og få et glas.

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30
Aften    tirsdag-søndag kl. 17.30-24.00. 

 

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk