Book bord

Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen.

Frokost & aften

MENU

DÉJEUNER / frokost 

DÎNER / aftenmenu

Da vi arbejder med små lokale leverandører af kød og grønt, tager vi forbehold for eventuelle ændringer på menuen. Vi imødekommer allergier, men kan ikke tilbyde veganske alternativer.

  • Tirsdagsklassikeren

    Hver tirsdag

    Hver tirsdag serverer vi en klassiker fra det franske menukort til en særlig skarp pris. Retten skifter hver måned.

    Vores tirsdagsklassiker i april er Farseret Savoykål serveret med kartoffelpure og brød til 175,-

    Skriv gerne 'tirsdagsklassiker' i noten, når du booker dit bord.  

     

Vi søger tjenere

Skal du være en del af holdet?

 

Vi søger tjenere – primært til weekenderne. Erfaring er ikke et must med en fordel.

 

Interesseret i at være vores nye kollega, så send en email til

brasseriepost@meyers.dk

  • Sharing Sunday

    Hver søndag på POST

    Hver søndag serverer vi vores faste søndagsmiddag, som vil være en fastsat delemenu bestående af en snack, to deleforretter og en hovedret. Menuen varierer fra uge til uge. Det vil være muligt at tilkøbe sides og dessert.

    Pris pr. person 295,-

    BOOK BORD

     

Parken events 2024

Parken særmenu

På følgende datoer tilbyder vi en særlig parken-menu bestående af en snack, to deleforretter og en hovedret til 295,-

BOOK BORD

23 marts - Danmark/Schweiz - Kl. 20
5 juni - Danmark/Sverige - kl. 19
21 juni - Minds of 99 - kl. 20
22 juni - Minds 0f 99 - kl. 20
23 juni - Minds of 99 - kl. 20
7 juli - PINK! - kl. 19
5 september - Danmark/Schweiz - kl. 20.45

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30
Aften    tirsdag-søndag kl. 17.30-24.00. 

 

Vinbar åbner kl. 17 alle dage 
Undtagen fredag hvor vi allerede starter kl. 16

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk