Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 325,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest almindelige spørgsmål om Tapas

Levering på Sjælland

Mandag-lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland

I Jylland leverer vi udelukkende vores konfirmationsbuffet.

I Jylland leverer vi kun 7/5 + 13/5, kl. 10:00-17:00

 

Klik HER for at se, hvilke postnumre vi leverer denne menu til.

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Nogle retter skal opvarmes før servering. Du finder vejledningen til menuen her.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Tapas

Brødet brydes, maden rækkes til de andre ved bordet, man deler og taler om, hvordan maden smager. Tapas er ligesom vores buffet, en række særdeles velsmagende retter, der ikke er tallerkenanrettede, men som I kan nyde i fællesskab og sende rundt om bordet. Tapas skaber en uformel, afslappende og intim stemning med smag og fællesskab i fokus. Med andre ord er Meyers Tapas uhøjtidelig og velsmagende gæstemad med ny nordisk inspiration.

Hvad er Tapas?

Konceptet Tapas er traditionelt et spank koncept, der er meget udbredt i den spanske kultur. Her har man i årtier serveret tapas på fælles fade og tallerkener, til deling mellem alle ved bordet. Det skaber en fornemmelse af familiært fællesskab, hvor en samhørig og nærværende stemning skabes.

Tapas er også blevet udbredt i Danmark, hvor det indenfor de seneste år, har bredt sig til en lang række af restauranter. Hvor vi førhen ikke forbandt Tapas med mad af høj kvalitet, er det i dag nået til helt nye dimensioner, når nogle af de bedste restauranter i Danmark serverer Tapas som en fast del af deres menukort. Her bestemmer køkkenet, hvad menuen skal bestå af, så man kan smage lidt af hvert, og måske udfordre sine smagssanser med mad, man ikke har prøvet før.

Tapas til fest og særlige højtider


Tapas er perfekt at servere til fest og særlige begivenheder, hvor atmosfæren skal være nede på jorden, imødekommende og hvor dine gæster føler sig velkomne. Tapas som delemad fungerer godt til alt fra en uformel bryllupsfest, fødselsdagsfest og andre mærkedage. Uanset anledning tilbyder Meyers social dining, hvor formålet er at gøre middagen mere social med forskellige smagsindtryk og nytænkende serveringsform som omdrejningspunkt.

Meyers Tapas ud af huset


Med vores Tapas kan I bestille en gennemført menu sammensat af vores dygtige kokke. Menuen består af et udvalg af salater, grønne retter, lækkert kød, dips, saucer og nybagt focaccia, som tager udgangspunkt i nordisk gastronomi. Til menuen kan du tilvælge både dessert, børnevenlige retter og varme tilvalg. Forkæl dine gæster med tapas ud af huset, næste gang lejligheden byder sig.

Vores Tapas menu leveres på fade, som nemt kan stilles frem til dine gæster. Den kan bestilles fra 10 personer. Maden leveres i København og på hele Sjælland. Nyd vores Tapas som take away.