Bestil catering fra Meyers - Surdejsbrød.jpg

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 270,-pr. person

Se alle vores menuer

Meyers Catering 2024

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest almindelige spørgsmål om Tapas

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland

Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.

Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.

Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.

 

Afhentning af din mad

Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. 

Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00

For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.

 

Aflevering af service

Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.

 

For levering mandag til og med lørdag: Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

For levering søndag: Bestil senest 4 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til  dage før leveringsdagen inden kl. 12.00

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Nogle retter skal opvarmes før servering. Du finder vejledningen til menuen her.

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.

Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Hvis du ønsker, at bestille forskellige menuer til samme arrangement er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice. Vi skræddersyer festmenuer efter dine behov og som passer til din begivenhed, uanset om det er et virksomhedsevent, bryllup eller en privat fest. 

Ring til os Send os en e-mail

 

Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 600 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 500 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Bestil her - fra 270,- pr. person

Tapas

Brødet brydes, maden rækkes til de andre ved bordet, man deler og taler om, hvordan maden smager. Tapas er ligesom vores buffet, en række særdeles velsmagende retter, der ikke er tallerkenanrettede, men som I kan nyde i fællesskab og sende rundt om bordet. Tapas skaber en uformel, afslappende og intim stemning med smag og fællesskab i fokus. Med andre ord er Meyers tapas uhøjtidelig og velsmagende gæstemad med ny nordisk inspiration, der passer lige ind i 2024’s madtendenser.

Hvad er Tapas?

Konceptet tapas er traditionelt et spansk koncept, der er meget udbredt i den spanske kultur. Her har man i årtier serveret tapas på fælles fade og tallerkener til deling mellem alle ved bordet. Det skaber en fornemmelse af familiært fællesskab, hvor en samhørig og nærværende stemning skabes. Man kommer sine gæster ved og sidder længe om bordet til denne delemenu. 

Tapas er også blevet udbredt i Danmark, hvor det inden for de seneste år har bredt sig til en lang række af restauranter. Hvor vi førhen ikke forbandt tapas med mad af høj kvalitet, har det i dag nået helt nye dimensioner, når nogle af de bedste restauranter i Danmark serverer tapas som en fast del af deres menukort. Her bestemmer køkkenet, hvad menuen skal bestå af, så man kan smage lidt af hvert og måske udfordre sine smagssanser med mad, man ikke har prøvet før. En tapasmenu og tapasmiddag kan nydes helt uformelt og er i 2024 en af danskernes favoritter. 

Tapas til fest og særlige højtider


Tapas er perfekt at servere til fest og særlige begivenheder, hvor atmosfæren skal være nede på jorden, imødekommende og hvor dine gæster føler sig velkomne. Tapas som delemad fungerer godt til alt fra en uformel bryllupsfest, fødselsdagsfest, sommerfester, firmafest, studentergilder og andre mærkedage. Uanset anledning tilbyder Meyers social dining, hvor formålet er at gøre middagen mere social med forskellige smagsindtryk og nytænkende serveringsform som omdrejningspunkt. Mad ud af huset fra Meyers er tilpasset enhver form for fest, som du nu kan bestille dine forårs- og sommerfester i 2024. 

Meyers Tapas ud af huset

Er du løbet tør for idéer til tapas, men vil gerne forkæle dine gæster med fantastisk tapasmenu, kan du bestille vores catering og få leveret din menu til døren. Med vores tapasmenu kan I bestille en gennemført menu sammensat af vores dygtige kokke. Maden kommer lige hjem til jer eller til den lokation, hvor I holder fest. Menuen består af et udvalg af salater, grønne retter, lækkert kød, dips, saucer og nybagt focaccia, som tager udgangspunkt i nordisk gastronomi. Der vil altså både være retter for kødelskeren og vegetaren. Til menuen kan du tilvælge både dessert, børnevenlige retter og varme tilvalg.

Vores tapasmenu leveres på fade, som nemt kan stilles frem til dine gæster. Den kan bestilles fra 10 personer og leveres i København og på hele Sjælland. Nyd vores Tapas som takeaway.

Lav din egen tapasmenu 

Ønsker I selv at gå i gang med maden til jeres tapasmenu, kan I her finde masser af inspiration. Der er både opskrifter på mindre salater, vegetariske anretninger og små hapsere, som man vil kunne sidde over i timevis.