Tapas
Tapas - Klassisk og vegetarisk
Vi har givet vores bud på en tapasmenu med nordiske toner, men med udgangspunkt i delevenlige smagsoplevelser, der kan sendes rundt om bordet. Små, delikate serveringer, saftig dyppelse, charcuteri, grønne fristelser, nybagt brød og meget mere.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
Skal du holde fest efter d. 27. juli, kan du bestille din tapas menu til levering her.
- Personer +10
- Bestil inden kl. 12 senest 4 dage før
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn

Anderillette rørt med grov sennep og citrontimian med syltede rabarber og rugchips
Anderillette rørt med grov sennep og citrontimian med syltede rabarber og rugchips
Allergener: gluten, sennep

Brandade af kulmule serveret med peberrod, fennikelcrudité og dressing på kærnemælk og dild
Brandade af kulmule serveret med peberrod, fennikelcrudité og dressing på kærnemælk og dild
Allergene: laktose, fisk

Rødbedetatar af bagt, syltet og rå rødbede med hibiscuspuré, tørrede solbær og skovsyre

Saftig svampepaté serveret med syltede rabarber og rugchips
Saftig svampepaté serveret med syltede rabarber og rugchips
Allergene: gluten

Brandade af saltbagt selleri serveret med peberrod, fennikelcrudité og dressing på kærnemælk og dild
Brandade af saltbagt selleri serveret med peberrod, fennikelcrudité og dressing på kærnemælk og dild
Allergene: laktose

Rødbedetatar af bagt, syltet og rå rødbede med hibiscuspuré, tørrede solbær og skovsyre

Saftig fiskefrikadelle med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager og små ristede nye kartofler - 85,-
Saftig fiskefrikadelle med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager og små ristede nye kartofler - 85,-
Allergener: æg, gluten, laktose

Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 95,-
Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 95,-
Allergener: gluten, laktose, æg, sennep

Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Allergener: nødder, laktose, gluten, æg

Saftig mazarinkage med syrlig rabarberkompot, estragoncreme og sukkerristede mandler - 55,-
Saftig mazarinkage med syrlig rabarberkompot, estragoncreme og sukkerristede mandler - 55,-
Allergener: gluten, nødder, laktose, æg
Minimum antal kuverter: 10

Kroketter fyldt med svinerilette med grov sennep og salvie (skal opvarmes) - 55,-
Kroketter fyldt med svinerilette med grov sennep og salvie (skal opvarmes) - 55,-
Allergener: gluten, æg
Minimum antal kuverter: 10

Aranchini af dansk quinoa og kikærter med romesco på gule peberfrugter (skal opvarmes) - 55,-
Aranchini af dansk quinoa og kikærter med romesco på gule peberfrugter (skal opvarmes) - 55,-
Minimum antal kuverter: 10

Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Allergener: gluten og laktose.

Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-

Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Allergene: gluten

Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Flødeboller fra Mark Hermann - 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten

Macarons - 45,-
Macarons - 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.

MURI Passing Clouds - 185,-
MURI Passing Clouds - 185,-
Allergener: gluten og sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Passing Clouds er perlemorsagtig og forfriskende med en lys syrlighed og en højtidelig duft af blomster, honning og modne frugter. Den alkoholfrie vin er tør, men med flere dimensioner af smagsnuancer og en vinfængende funkiness.

MURI Yamilé - 185,-
MURI Yamilé - 185,-
Allergene: sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Yamilé har smag af bløde røde frugter og cremet røgelse med en delikat aromatisk afslutning. Den er forfriskende tør, men med legesyge smagskompleksiteter og vinfængende funkiness.

MURI Nuala - 185,-
MURI Nuala - 185,-
Allergene: gluten. Kan indeholde spor af nødder.
Nuala er kompleks, saftig og frisk, men med balance. Aromer af røde bær møder en antydning af skov, en let syrlighed og en lagdelt smagspalet med blide tanniner.

Yroli håndsprit 50cl - 45,-

Yroli håndsprit 500cl - 245,-
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest almindelige spørgsmål om Tapas
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest kl. 12 fire dage før ønskede leveringsdag.
Du vil modtage maden på fade og i skåle. Nogle retter skal opvarmes før servering. Du finder vejledningen til menuen her.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Tapas
Brødet brydes, maden rækkes til de andre ved bordet, man deler og taler om, hvordan maden smager. Tapas er ligesom vores buffet, en række særdeles velsmagende retter, der ikke er tallerkenanrettede, men som I kan nyde i fællesskab og sende rundt om bordet. Tapas skaber en uformel, afslappende og intim stemning med smag og fællesskab i fokus. Med andre ord er Meyers tapas uhøjtidelig og velsmagende gæstemad med ny nordisk inspiration, der passer lige ind i 2023’s madtendenser.
Hvad er Tapas?
Konceptet tapas er traditionelt et spansk koncept, der er meget udbredt i den spanske kultur. Her har man i årtier serveret tapas på fælles fade og tallerkener til deling mellem alle ved bordet. Det skaber en fornemmelse af familiært fællesskab, hvor en samhørig og nærværende stemning skabes. Man kommer sine gæster ved og sidder længe om bordet til denne delemenu.
Tapas er også blevet udbredt i Danmark, hvor det inden for de seneste år har bredt sig til en lang række af restauranter. Hvor vi førhen ikke forbandt tapas med mad af høj kvalitet, har det i dag nået helt nye dimensioner, når nogle af de bedste restauranter i Danmark serverer tapas som en fast del af deres menukort. Her bestemmer køkkenet, hvad menuen skal bestå af, så man kan smage lidt af hvert og måske udfordre sine smagssanser med mad, man ikke har prøvet før. En tapasmenu og tapasmiddag kan nydes helt uformelt og er i 2023 en af danskernes favoritter.
Tapas til fest og særlige højtider
Tapas er perfekt at servere til fest og særlige begivenheder, hvor atmosfæren skal være nede på jorden, imødekommende og hvor dine gæster føler sig velkomne. Tapas som delemad fungerer godt til alt fra en uformel bryllupsfest, fødselsdagsfest, sommerfester, firmafest, studentergilder og andre mærkedage. Uanset anledning tilbyder Meyers social dining, hvor formålet er at gøre middagen mere social med forskellige smagsindtryk og nytænkende serveringsform som omdrejningspunkt. Mad ud af huset fra Meyers er tilpasset enhver form for fest, som du nu kan bestille dine forårs- og sommerfester i 2023.
Meyers Tapas ud af huset
Er du løbet tør for idéer til tapas, men vil gerne forkæle dine gæster med fantastisk tapasmenu, kan du bestille vores catering og få leveret din menu til døren. Med vores tapasmenu kan I bestille en gennemført menu sammensat af vores dygtige kokke. Maden kommer lige hjem til jer eller til den lokation, hvor I holder fest. Menuen består af et udvalg af salater, grønne retter, lækkert kød, dips, saucer og nybagt focaccia, som tager udgangspunkt i nordisk gastronomi. Der vil altså både være retter for kødelskeren og vegetaren. Til menuen kan du tilvælge både dessert, børnevenlige retter og varme tilvalg.
Vores tapasmenu leveres på fade, som nemt kan stilles frem til dine gæster. Den kan bestilles fra 10 personer og leveres i København og på hele Sjælland. Nyd vores Tapas som takeaway.
Lav din egen tapasmenu
Ønsker I selv at gå i gang med maden til jeres tapasmenu, kan I her finde masser af inspiration. Der er både opskrifter på mindre salater, vegetariske anretninger og små hapsere, som man vil kunne sidde over i timevis.