Meyers boller i karry på 3 måder

Du er måske allerede bekendt med vores klassiske boller i karry, der er perfekt til travle hverdagsaftener. Nu er det tid til at udforske nye kreative måder at tilberede denne ret på. Vi har forvandlet vores boller i karry til tre alternative og spændende serveringer: en bowl-version, cremede de lux cupnudler og en forfriskende bahn mi.

  • Boller i karry

    Vores boller i karry er en god, gedigen klassiker med saftige kødboller af økologisk dansk gris og flækærter. Flækærterne gør kødbollerne ekstra saftige og smagfulde og bidrager samtidig til, at du får lidt flere grønne proteiner. Karrysaucen er smagt til med vores egen æblecidereddike og afrundet med fløde.

Bowl style 

Meyers boller i karry varmes efter anvisningen. Anrettes i en skål på kogte quinoa. Toppes efter behag eller hvad køleskabet har at byde på, af diverse sylt og grønt. F.eks. kimchi, babyspinat, strimler af gulerod, frisk æble. Drysses med friske koriander, forårsløg og chili.

Bahn mi 

Meyers boller i karry varmes efter anvisningen. Et passende stykke friskbagt baguette flækkes delvist og smøres med chutney f.eks. æble. Fyldes med boller i karry, frisk snittede kål, strimler af gulerod og syltede drueagurk. Toppes med koriander, forårsløg og sesam.

Cupnudel de lux

Meyers boller i karry varmes efter anvisningen. Favoritnudlerne tilberedes efter anvisningen. Nudler blandes med boller i karry i en skål og toppes med forårsløg, chili, chutney, koriander og peanuts. Drys med lidt karry på toppen.

Smag vores andre velsmagende middagsretter