Ny administrerende direktør for Løgismose Meyers

Bestyrelsen i Løgismose Meyers har ansat Jesper Uggerhøj som administrerende direktør med forventet tiltrædelse 1. januar 2019.

Ny administrerende direktør i Løgismose Meyers


Bestyrelsen i Løgismose Meyers har ansat Jesper Uggerhøj som administrerende direktør med forventet tiltrædelse 1. januar 2019.


"Jeg er særdeles glad for, at Jesper har takket ja til denne udfordring. Han kender både virksomheden og branchen indgående, og jeg er sikker, på han i samarbejde med vores stærke ledergruppe, medarbejdere og bestyrelse kan lede virksomheden mod nye mål fremover", siger bestyrelsesformand Per Harkjær.
Jesper Uggerhøj kommer fra en stilling som administrerende direktør i Kopenhagen Fur, og har de sidste halvandet år været medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers. Tidligere i karrieren har Jesper været administrerende direktør i Løgismose og bestyrelsesformand for Løgismose Mejeri, og har således et indgående kendskab til virksomheden. Ydermere har han en baggrund som direktør i både Irma og hos Premiere Is.

"Løgismose Meyers er en fantastisk virksomhed med dygtige medarbejdere med stor passion for det gode måltid og velsmagende fødevarer. Jeg ser frem til at skabe madglæde i samarbejde med både kunder, medarbejdere og bestyrelse", siger Jesper Uggerhøj.

For yderligere kommentarer
Bestyrelsesformand Per Harkjær, tlf. +44 7825 056565