Meyers åbner Rådhuskælderen

Meyers Kantiner driver til hverdag kantinen ved Københavns Rådhus. Den 3. maj 2018 åbner Rådhuskælderen i den historiske kælder under rådhuset. Her skal der serveres hjertevarm delemad og rådhuspandekager, mens der samtales over langbordene.

 

Rådhuset og Rådhuspladsen i København er et helt særligt sted – ikke kun for københavnerne og byens turister, men for hele Danmark som land og folkestyre. I november 2017 besluttede en enstemmig borgerrepræsentation at rådhuset skulle åbnes op for offentligheden, og Meyers Kantiner, der til daglig driver kantinen på rådhuset, skal drive det nye spisested i lokalerne under det historiske rådhus.

Den 3. maj 2018 åbner Rådhuskælderen for første gang, og menuen står på delemad, smørrebrød og samtaler over langbordene – og selvfølgelig de traditionsrige rådhuspandekager.

Vi glæder os over at være med til at åbne Københavns Rådhus op for offentligheden, og være med til at skabe møder mellem Københavnere, politikere, turister og alle med interesse for en særlig måltidsoplevelse i de charmerende og historiske rammer”, udtaler Adam Usman, kommerciel direktør i Meyers Kantiner, og fortsætter:

Og så er det jo en særlig fornøjelse, at være med til at fuldende de oprindelige drømme og tanker bag Københavns Rådhus”, smiler han.

Rådhusets arkitekt, Martin Nyrop, havde oprindelig planlagt, at der skulle være beværtning under rådhuset. Ideen blev dog afvist igen, da den tidligere formand for borgerrepræsentationen Herman Trier også var formand for afholdsbevægelsen. Visionen blev derfor ikke gennemført.

Ligesom rådhusets kantine vil maden i Rådhuskælderen også være 90-100 % økologisk, svarende til det økologiske spisemærke i guld.

Rådhuskælderen vil være åbent lejlighedsvis hen over 2018.

Åbningen af Rådhuskælderen vil finde sted kl. 17, torsdag den 3. maj 2018.

  • Se hvilke andre restauranter vi driver

    Meyers restauranter

    Vi driver restauranter og caféer i nogle af Københavns største kulturhuse. Her kan du nyde en uformel aftensmad på en mandag, en kaffe i solen eller en festlig middag på en lørdag.