VORES FASTELAVNSBOLLER
I år er det fastelavn 27. februar. Vores konditorer er dog tyvstartet på de søde boller, så glæden kan spredes ud og vare lidt længere.
Du kan nu finde vores konditorers friskbagte fastelavnsboller enten lavet på den gammeldags gærdej eller de flødeskumsfyldte lavet på wienerdej.
Testvinderen fra sidste år med sveskekompot og vaniljecreme vender naturligvis tilbage, men den får i år selskab af en anden ny variant med lækker abrikosmarmelade og kardemommeflødecreme.
Den gammeldags fastelavnsbolle kan fås fra mandag d. 17. januar, mens wienerdejsbollerne med cremet fyld af vanilje, fløde, bær og frugt lander på hylderne fra tirsdag d. 18. januar i Meyers Bageri-butikker.
Wienerdejsbollerne findes i tre varianter:
- Wienerbolle med sveske og creme
Sprød smørbagt wienerdej fyldt med sveskekompot og vaniljeflødecreme
- Wienerbolle med hindbærskum
Sprød smørbagt wienerdej fyldt med vaniljecreme vendt med flødeskum og hindbærmarmelade
- Wienerbolle med abrikos og kardemommecreme
Sprød smørbagt wienerdej fyldt med abrikosmarmelade og kardemommeflødecreme
Prisen er:
1. stk DKK 42
Den gammeldags fastelavnsbolle:
- Klassisk gærdej med kardemomme
Fyldt med remonce og vaniljecreme og toppet af med chokoladeglasur
Prisen er:
1. stk DKK 32
Fastelavnsbollen har efterhånden mange år på bagen, og derfor er det ikke underligt, at der er mange forskellige varianter og smagskombinationer, som kendetegner dette bagværk.
Vi er især glade for de gammeldags fastelavnsboller, hvor den fuldfede gærdej gemmer på en kerne af lækker hjemmekogt vaniljecreme eller en kerne af chokolade og remonce.
Hemmeligheden bag de luftige og gode boller er den lange æltetid, som dejen kræver. Fastelavnsbollerne er bedst på dagen og bør derfor serveres efter bagning imens de stadig er lune.
I den anledning vil vi gerne hjælpe jer med at komme godt i mål, uanset om det er hjemmebagt eller hjembragt. Vi har derfor gjort det nemt ved at samle vores bedste opskrifter på fastelavnsboller, og tips til hvordan du bedst ælter en bløddej.