Mød os i sommerlandet til mad, musik og spændende oplevelser for store og små

Hvad end I skal holde ferie i København eller har planer om en tur ud af byen, er vi klar med sommerlige aktiviteter for hele familien. Fra lørdag 8. juli kan du møde os i Rågeleje, hvor vi åbner Verdens bedste skovtur. Her vil vi over to uger sætte rammerne for dejlige mad- og kulturoplevelser i skovbunden ved Udsholt strand. Hjemme i København holder vores bagerier, Tårnet og Fasangården køkkenerne varme og byder på nybagt bagværk, petanque og ispinde til børnene.

 • Rågeleje

  Verdens bedste skovtur vender tilbage

  Mad, events og lokalradio

  Mens den danske sommer er på sit højeste, inviterer Meyers igen i år til ”Verdens Bedste Skovtur” – et udendørs kultur- og spisehus med masser af aktiviteter i skoven og på stranden i Udsholt, et stenkast øst for Rågeleje. Fra 8.-23. juli byder programmet på mere end 100 events, der tæller alt fra akustisk koncert med August Høyen til saunagus, morgenyoga, Mads og A-holdet, pop-up med Simpel Surdej og stribevis af aktiviteter for de mindste.

  Læs mere

Fakta om Verdens bedste skovtur

Datoer: 08.-23. juli 2023
Adresse: Udsholt Strandvej 92, 3230 Græsted.
Åbningstider: kl. 8:30-21:00 alle dage i perioden.

Adgang og det meste underholdning er gratis. Du kan følge med i eventprogrammet, der løbende udvikler sig, på store skilte på pladsen og online.

 • Meyers Bageri på Gl. Kongevej

  BMO og iskaffe hos Meyers Bageri

  Sommertilbud

  Nyd en friskbagt surdejsbolle med pisket smør og Gammel Knas og en iskaffe for kun 75 kroner i bageriet på Gammel Kongevej. Tilbuddet gælder hele juli. Sid på terrassen eller få det to go – og køb en kage med på vejen.

  Montren byder bl.a. på jordbærtærte, chokoladestykke, solbærroulade og moussekage med bær.

  Find vej
 • Meyers i Tårnet

  Tag børnene med i Tårnet

  For børn

  Hele juli måned har vores venner i Tårnet et særligt tilbud til alle børn under 12 år. Ifølge med en spisende voksen tilbydes børnene nemlig hjemmelavede vaniljeispinde.

  Tilbuddet gælder både frokost og aften. Via knappen kan du finde den aktuelle menu, hvad end I vil spise til frokost eller aften.

  Se menuer
 • Fasangården

  Sommer på Fasangården

  Haven i haven

  Urtehaven er i fuldt flor, og råvarerne er sprøde og friske. Nyd en frokosten eller middag til aften på Fasangården i Frederiksberg Have i hele juli. Og skulle du være i humør til havespil, har vi petanquebaner, kongespil og stigegolf til fri afbenyttelse.

  Se menuer
 • Fasangården

  Petanque, vin og snacks

  Haven i haven

  Torsdag 6. juli inviterer vores venner på Fasangården til petanque, vin og snacks. Om du har en franskmand gemt i dig, eller er du bare glad for petanque, så kan du slå dig løs med venner og familie til en eftermiddag med petanque. I samarbejde med Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight - som er ferm petanque-spiller - sætter vi rammerne for en hyggelig eftermiddag på gården i petanque-spillets ånd.

  Billetten inkluderer et glas vin, snacks og guidance fra Rasmus, så du skal blot møde op - enten dig selv eller i ledtog med dine petanque-rivaler - og tage del i en hyggelig eftermiddag på gruset. Måske rivaliseringerne lægger op til en god petanque-turnering. Skulle tørsten være større, end hvad det ene glas kan slukke, så er udebaren åben med rig mulighed for genopfyldning.

  Information
  Pris: 250 kroner pr. person
  Tid: kl. 17-19

  Læs mere
 • Meyers x Q8

  Snup en sommersnurre med på ferie

  Bagværk på farten

  Når du er på farten i sommerferien, skal der tankes op i ny og næ. Det gælder også for store og små i bilen, og derfor kan du hos Q8 smage et stykke af den danske sommer pakket ind i sødt bagværk.

  Vi har opdateret den klassiske kanelsnurre og bagt den med søde, økologiske jordbær og citron og penslet med vores egen hyldeblomstsirup. Perfekt til køreture i sommerlandet eller som det søde indslag på feriens morgenbord.

  Læs mere