Kulturnatten 2019

Fredag 11. oktober åbner byen sig og byder publikum velkommen på steder, hvor der normalt ikke er adgang. Store og små kan begive sig rundt til særarrangementer. Læg vejen forbi os - vi sørger for både vådt og tørt.

Sæt kryds i kalenderen 11. oktober, og mød os til kulturnatten følgende steder:

 • Kanelsnurre beskåret kulturnatten

  Meyers Madhus

  Træk i forklædet med vores kokke

  Du får hænderne i sæsonens råvarer som æbler og græskar, og kokkene inspirerer til, hvordan du kan forvandle dine rester til nye smagfulde retter, så du undgår madspild. Vi sørger også for rigelige mængder dej og remonce, så I kan lære den ædle kunst at snurre vores klassiske kanelsnurre

 • Tårnet foto

  Meyers i Tårnet

  Oplev den smukke, kunstfyldte restaurant

  34 meter oppe i Tårnet på Christiansborg, står vi klar med Brændende kærlighed med karamelliseret løg, sprød bacon, friteret løg og syltet rødbede til alle, der vil opleve natudsigten og den smukke, kunstfyldte restaurant.

  På kulturnatten: DKK 75,-

 • Meyers Flæskestegssandwich beskåret

  Folketinget

  Kig forbi vores café i gården og i Snapstinget

  Vi vil servere flæskestegssandwich samt en grøn/vegetarsandwich både i gården samt i Snapstinget, der vil også være mulighed at købe alle former for drikkevare i vores cafe ved Snapstinget.

 • BLOX Eats

  Foodhall, flæskestegssandwich og underholdning

  BLOX EATS holder Kulturnat i samarbejde med Realdania og DAC - her vil der være foodhall, flæskestegssandwich og godt gang i den på pladsen, med diverse sjove aktiviteter og livemusik.

 • Café August B, Gamle Scene

  Oplev gamle scenes magi og de magelige omgivelser

  August B er åben med servering af kolde og varme drikke, bagværk og suppe. Kom forbi til en varm kakao. Vores udendørsområde gøres ekstra hyggeligt med lys og musik. Vi holder åbent indtil kl. 00.

 • Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset

  Nyd et koldt glas med byens bedste udsigt

  Restaurant Ofelia serverer flæskestegssandwich, vegetarsandwich, suppe, bagværk og kolde og varme drikke. Hvis vejret tillader det, er udendørsområdet og baren på trædækket åbent.

 • Meyers i Operaen

  Mød os i baren ved operaen

  I Operaen serveres der gulerodssuppe med syltede svampe og græskarknas samt kolde og varme drikke. Baren på Takkelloftet har også åbent.

 • Meyers_Pandekager

  Meyers ved Københavns Rådhus

  Mød os på Rådhuset

  På Københavns Rådhus serverer vi vores flæskestegssandwich med sprøde svær og de klassiske rådhuspandekager.

KULTURPAS

Alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas, der kan købes fra 30. september.
Kulturpasset koster 95 kr. og kan købes i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København.

Velbekomme og god kulturnat!