Kulturnatten 2023

Fredag d. 13. oktober åbner København sig i mørket og inviterer indenfor til særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften. I Meyers Madhus inviterer vi store og små på eventyr i bælgfrugternes verden. Vi åbner op for vores madværksteder i tredje baggård, hvor du kan komme med i køkkenet og få en forsmag på bælgfrugternes mange kulinariske egenskaber. Sammen skal vi lave fladbrød og spreads, og så er der åbent i bland-selv-bælgfrugtbiksen.

Vi åbner op for vores madværksteder i tredje baggård, hvor du kan komme med i køkkenet og få en forsmag på bælgfrugternes mange kulinariske egenskaber. Sammen skal vi lave spreads, fladbrød og snacks, og der er åbent i bland-selv-bælgfrugtbiksen. 

 

Sæt kryds i kalenderen 13. oktober, og mød os til kulturnatten i Meyers Madhus.

KULTURPAS

Kulturnatten vil vanen tro lyse op i efterårsmørket fredag i uge 41. I 2023 er det den 13. oktober kl. 18.00-00.00.

Et Kulturpas giver adgang til over 250 særarrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 16.00 til kl. 04.00.
Kulturpasset koster 110 kroner og kan fra 2. oktober købes i alle 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet, museer og udvalgte biblioteker i København og på Frederiksberg.

Velbekomme og god kulturnat!