Kulturnatten 2022

Fredag d. 14. oktober åbner København sig i mørket og inviterer indenfor til særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften. I Meyers Madhus inviterer vi store og små på eventyr i bælgfrugternes verden.

Vi åbner op for vores madværksteder i tredje baggård, hvor du kan komme med i køkkenet og få en forsmag på bælgfrugternes mange kulinariske egenskaber. Sammen skal vi lave spreads, fladbrød og snacks, og der er åbent i bland-selv-bælgfrugtbiksen.

Sæt kryds i kalenderen 14. oktober, og mød os til kulturnatten i Meyers Madhus.

 • Meyers Madhus

  Bælgfrugtbanko

  Kulturnat

  Vi finder spillepladerne frem og tester din viden i bælgfrugternes mangfoldighed. Radiovært og professionel bankomester, Thomas Vibe, trækker med kyndig hånd og humor bælgfrugter op af tromlen. Der er max. plads til 75 gæster til Bælgfrugt Banko, så det er først til mølle.
  Det eneste, de nysgerrige behøver, er et Kulturpas!

  Læs mere

KULTURPAS

Kulturnatten vil vanen tro lyse op i efterårsmørket fredag i uge 41. I 2022 er det den 14. oktober kl. 18.00-00.00.

Et Kulturpas giver adgang til over 250 særarrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 16.00 til kl. 04.00.
Kulturpasset koster 110 kroner og kan fra 1. oktober købes i alle 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet, museer og udvalgte biblioteker i København og på Frederiksberg.

Velbekomme og god kulturnat!