Meyers kantiner åbner kontor i Aarhus

Meyers Kantiner driver kantiner i hele Danmark, men for at imødekomme en markant øget efterspørgsel har vi i januar 2019 åbnet kontor på havnen i Aarhus. Her har vores salgsdirektør Niclas Østergård samt kundechef Flemming Holm deres base, og de er tætte på vores jyske og fynske kunder.

 

Med en række nye kantiner i Jylland og på Fyn, bl.a. hos Deloitte, Rambøll, CASA og Juhl Bach Holding, er der ikke længere nogen tvivl om, at de jyske og fynske virksomheder for alvor har fået appetit på smagfulde måltidsoplevelser og fleksible kantineløsninger, der både kan bringe daglig begejstring blandt medarbejdere og bidrage til både bundlinje og bæredygtighed.

Det er jo ingen hemmelighed, at Meyers længe har været et Københavner-brand”, fortæller Niclas Østergård med et glimt i øjet og fortsætter:

Men der er ingen tvivl om, at vi herovre vest på sætter stor pris på velsmagende, sund og nærende hverdagsmad, som giver fornyet energi og overskud til at løse dagens opgaver.

Niclas har gennem flere år arbejdet med salg i kantinebranchen og takkede ja til at blive en del af Meyers i starten af 2019.

Det glæder mig at opleve, hvordan så mange virksomheder generelt i hele Jylland og på Fyn giver udtryk for, at Meyers er den stærkeste og mest interessante spiller på markedet, både hvad angår smag, variation og bæredygtighed, men så sandelig også hvad angår pris og fleksibilitet”, afslutter Niclas.

Kom med indenfor hos Juhl Bach Holding

I oktober 2018 overtog vi kantinedriften hos Juhl Bach Holding, der har hovedsæde i Hinnerup lidt uden for Aarhus, og som bl.a. driver virksomhederne Edgemo, eGISS, PanzerGlass og Nabuh Energy.

Direktør i Juhl Bach Holding, Kristine Bach fortæller i filmen nedenfor, hvilken betydning Meyers Kantiner har haft for deres nye domicil i Hinnerup, og hvordan valget af Meyers allerede har sat sine tydelige spor på hverdagen hos Juhl Bach.