Book bord

Meyers i Tårnet puster nyt liv i Folketingets gamle pulterkammer, hvor buster og statuer er blevet støvet af til glæde for de spisende gæster. Smørrebrød med sæsonnær accent og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

Vores menuer

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

 • Kaffe & kage i Tårnet

  Forsød din eftermiddag og nyd din eftermiddagskaffe- og kage hos os i Tårnet – med udsigt ud over København.

  Nu kan du booke bord til kaffe og kage i hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 15.15 - 15.30.

  Vi serverer vores kartoffelkage & valgfri kaffe/the inkl. filtreret vand m/u brus til 135 kr. per person. 

 • Tårnets børnekort

  Til frokost og aften

  Vi elsker, når I komme hele familen, derfor har vi som noget nyt fået et børnekort til både frokost og aften. 

  Gælder børn op til 10 år. 

   

GAVEKORT

I Tårnet kan et gavekort bruges på gedigent højbelagt smørrebrød til frokost og smagspakket aftensmad i stemningsfulde rammer.

KØB GAVEKORT

 • Vi lægger 1 % på regningen

  så du kan vælge at lægge mere regenerativt jordbrug til Danmark

  I Tårnet på Christiansborg samarbejder vi med nonprofit-organisationen Zero FoodPrint Nordic. De støtter visionære, nordiske jordbrugere og landmænd – blandt andre Søtoftegaard ved Ringsted – med at opbygge en sund jord, som dyrkes med særlig omtanke for et rigt dyreliv og vigtige økosystemer.  

  Læs mere 

Anmeldelser

4.5
 • Udsigten

  Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage udsigtsplatformen i 44 meters højde.

Meyers i Tårnet

Frokost

Tirsdag til Lørdag
11.15 til 16.30

Søndag
11.15 til 16.30

Aften
Tirsdag til Lørdag
17.30 til 22.00

Vær opmærksom på, at Tårnet er en del af Folketingets område. Det betyder, at alle gæster skal sikkerhedsscannes ved indgangen. Desuden er der kun én elevator til Tårnet, så der kan være kø. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid, når du vil besøge restauranten.

Adresse
Christiansborg Slotsplads,
1218 København

Bord bookes online.
Bookinger over 8 pers. og selskabsforespørgsler via e-mail
taarnet@meyers.dk

Andre henvendelser sendes til restaurantchefen 
chra@meyers.dk

Kontrolrapport

Telefon
28 10 14 02 - 
lukket mandag 

Christians-borg slot

Tårnet på Christians-borg Slot

Tårnet på Christiansborg byder på meget mere end blot at pryde Københavns skyline. Udover at være én af de mest populære turistattraktioner i København gemmer Tårnet også på vores restaurant – Meyers i Tårnet. Frokost- og aftenrestauranten ligger lige under udkigsposten, så du er sikret en betagende udsigt under hele dit måltid. Men hvor højt er tårnet på Christiansborg egentlig? 

Christiansborg slottet kan bryste sig af at have Københavns højeste tårn. Med sine 106 meter rager tårnet længere op end det velkendte tårn på Københavns rådhus. Der er derfor rig mulighed for at nyde synet af København fra udsigtspunktet, der dog befinder sig en smule længere nede i Christiansborg tårnet. Mere præcist kan udsigten nydes hævet 44 meter over jordens overflade. Nogle meter under dette punkt finder du Meyers restaurant, der siden 1. oktober 2019 har budt gæster velkommen til en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Meyers i Tårnet byder på traditionel dansk mad i indre by

Hævet over Københavns tagrygge og byens andre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn. 

Fyldige smage i lette luftlag danner rammerne for et mindeværdigt restaurantbesøg. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.

Mere end blot en rejemad

Meyers i Tårnet er specielt kendt for de nyfortolkede smørrebrød, der binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing.

Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle.  Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.