Velkommen til vores online lågekalender

Vores tidligere generationer var mestre i mådehold uden afsavn. At få råvarerne til at strække og få mere ud af mindre. At vælge lidt, men godt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I dag er tiden en anden, ofte med unødvendigt madspild og løssluppent forbrugsræs til følge. I år skal vi tænke i nye baner og tænke samværet og fællesskabet først. Huske på, at julen først og fremmest er tiden for traditioner, historiefortælling og tilgivelse. Gennem hele december viser vi jer vejen til en lidt mere bæredygtig julefrokost, hvor ingen vil savne noget. Vi viser vejen til saftige grønne juleretter, der nemt kan blive familiens nye favoritter, og vi får det bedste ud af de mange gode rester, som decemberdagene kaster af sig.

Vi åbner 24 låger i december

Hver dag i december åbner vi en låge i vores digitale julekalender, hvor der gemmer sig opskrifter, nemme køkkentips og gode råd, der guider dig til alt fra risengrød, bagværk og julesalater. Gennem hele december viser vi vejen til en lidt mere bæredygtig julefrokost med saftige grønne juleretter, der nemt kan blive familiens nye favoritter. Vi får det bedste ud af de mange gode rester, som decemberdagene kaster af sig, hvor ingen vil savne noget. 

Vi viser desuden hver aften på vores Facebook og Instagram en kort video over fremgangsmåden og tilberedningen af de enkelte retter, som vi håber kan inspirere dig til selv at gå i køkkenet i løbet af december.

Vind fine præmier i vores store adventskonkurrence

Selvom vi har gentænkt den traditionelle digitale julekalender, så er der som bekendt ingen jul uden gaver. Vi har håndplukket fire enestående præmier, som du kan vinde hver søndag i advent. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag adventskonkurrencen direkte i din indbakke hver søndag. Svarer du rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om flotte præmier. Vinderne bliver kontaktet direkte hver mandag i december.

Tilmeld dig nyhedsbrevet i modulet nedenfor.