Book bord

Restaurant i Frederiksberg Have. Vi serverer frokost og middag i gårdens stuer og i haven. 

Maden & vinen

  • Sankthans på gården

    Spis sankthans-middag på Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have inden bålet traditionen tro tændes foran slottet.

    Menu

    Hvide asparges fra Søren Wiuff i tre serveringer 

    Grillet gris fra Troldgården med ramsløg, nye løg, grønne tomater og luftig sauce på 'nduja 

    Jordbær fra Esromgård med iscreme på kærnemælk, vanilje, Timur-peber og valnøddeolie

    495,-

    Book bord her

  • Mød vores køkkenchef

    Andreas Ring Kjeldsholm Hansen er Fasangårdens køkkenchef. Andreas har tidligere været køkkenchef på den to-stjernede michelinrestaurant Vollmers i Malmø og er inspireret af den dansk-franske madstil med asiatiske referencer.

    ”Det skal være ærlig, jordnær mad og mad, der smager pissegodt. Der behøver ikke være 20 dippedutter og blade, der vender den rigtige vej. Det er svært at finde et godt begreb for det, men 'casual fine dining' kunne være et bud. Eller ambitiøs velsmag”.

    Andreas danner team med kokken Hector, og den unge duo deler samme passion for at få sæsonens råvarer til at blomstre på tallerkenen.

    På aftenkortet kan du selv sammensætte en 3 retters menu eller vælge en fast menu bestående af 8 serveringer, der følger sæsonerne. Til frokost serverer vi moderne smørrebrød og skiftende tavleretter – eksempelvis forårets dampede hvide asparges med urter fra haven, brunet smør og Rømø-rejer marineret i hyldeblomst.

  • Hold fest i haven

    Konfirmation & bryllup 2023

    Hold årets konfirmation eller bryllup i haven. Vi har stadig enkelte ledige datoer i 2023
    Vores smukke stoftelt har plads til den store middag og festen rykkes ind i stuerne når mørket falder på. 

    Se vores selskabspakker og mulige datoer 

Vin-smagning

Start middagen eller frokosten i de private stuer med en naturvinsmagning.
Smagningen inkluderer 3 vine med grundig fortælling om producent, terroir og en fordybelse i universet omkring naturvin.

 

Smagningen varer ca. 20 min og afholdes af en af vores egne naturvinssommerlier.  

250 kr. pr person

Min. 6 deltager.

Send os en mail med forespørgsel. 

Fasangården

AFTEN
Onsdag - Torsdag
Kl. 17.30-23.00

Fredag - Lørdag 
17.30-00.00 

FROKOST 
Onsdag - Søndag  
Kl. 12.00-15.30

 

 

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Frederiksberg Have lukker ved solnedgang. Når haven er lukket følger vi vores gæster til og fra porten. 

Havens lukketider: 
Nov-Feb 17.00
Mar 19.00
Apri 21.00
Maj-Aug 22.00
Sept 21.00
Okt 19.00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51

 

Kontrolrapport