Book bord
Traktørsted i Frederiksberg have 
 • Taverna pop up

  Lynæs havn d. 29 juni - 7 august

  I seks uger skifter vi køkkenet under bøgetræerne ud med bølgeskvulp og sommerlune serveringer i Lynæs Havn. 

  I samarbejde med Lynæs Surfcenter åbner vi Fasangårdens Taverna i nyrenoverede lokaler på havnen. 

  Både inde og ude byder vi på delevenlige græskinspirerede tallerkener der emmer af dansk sommer og feriefornemmelser - Og selvfølgelig med en masse kold og saftig vin. 

  Vi slår dørene onsdag den 29. juni og glæder os til at se jer i sommerlandet. 

  Se menuen

  Book bord i Lynæs

Lynæs

Restauranten i Lynæs er åben alle ugens dage:

Frokost fra kl. 12.00.
Sidste bordbestilling kl. 14.30 
 
Aften kl. 17.30-23.00

 

Adresse:
Lynæs Havnevej 3D, 3390 Hundested

Maden & vinen

Maden har rødderne plantet i det nordiske køkken, men vi bruger teknikker og smage fra alle 4 verdenshjørner. Du vil opleve nye og gamle bekendtskaber på menuen. På Fasangården har vi en personlig tilgang til råvarer og ingredienser, der samler folk med lige dele overraskelse og nyskabelse.

Vi nyder at sætte vin til maden, men vi respekterer og værdsætter egne vinvalg, hvorpå man kan shoppe løs i vores vinkort der tager primært fokus i europæiske vine, der rummer naturvinselskere men også de helt store klassikere.

Frokost 

Aften 

Vinkort 

 

Gavekort 

Giv et gavekort til en frokost eller middag på Fasangården.
Kom forbi i restaurantens åbningstid og køb et gavekort. 

Huset

Fasangården blev opført til opdræt af fasaner til de kongelige jagter under Christian d. 5. i 1682. Nu skal den smukke gamle bygning på ny fyldes med gæster til frokost og aften, med mondæne private middage, muntre fællesspisninger og arrangementer i haven.

Fasangården i Frederiksberg Have har i løbet af de sidste tre år gennemgået en sand forvandling, hvor den fornemme embedsbolig er blevet restaureret fra kælder til kvist af Slots- og Kulturstyrelsen. Den omfattende renovering har taget udgangspunkt i Fasangårdens oprindelige ydre. I restaureringsarbejdet er den lyskalkede facade blevet genskabt, og de oprindelige tapeter, som blev fundet bag intet mindre end 16 lag tapeter, er blevet genoptrykt og pryder i dag de farverige, smukke rum

Når man bevæger sig gennem Fasangården, mærker man historiens vingesus. Bygningen har blandt andet huset dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger, der benyttede Fasangården som sommerbolig og Hans Christian Ørsted, der fik tilbudt Fasangården som æresbolig. Udover restauranten i de tre stuer en suite, og de mindre private spisestuer på 1.sal, vil et særligt designet parktelt med plads til 80 gæster danne rammer om firmaevents, fødselsdage, bryllupper og andre private fester.

Fasangården

Åbningstider

AFTEN

Onsdag - Torsdag
Kl. 17.30-23.00

Fredag - Lørdag 
17.30-00.00 

Søndag 
17.30 - 22.00

FROKOST 
Onsdag - Søndag  
Kl. 12.00-15.30

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Åbningstiderne til Frederiksberg Have følger solnedgangen, hvilket betyder at vi følger vores gæster til og fra porten i vinterhalvåret. 

Havens åbningstider 
November til Februar 17.00
Marts 19.00
April 21.00
Maj-August 22.00
September 21.00
Oktober 19.00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51

 

Kontrolrapport