Book bord

Moderne traktørsted i Frederiksberg Have. Vi serverer frokost og middag i gårdens stuer og i haven. 

Maden & vinen

Maden har rødderne plantet i det nordiske køkken, men vi bruger teknikker og smage fra alle 4 verdenshjørner. På Fasangården har vi en personlig tilgang til råvarer og ingredienser, der samler folk med lige dele overraskelse og nyskabelse.

Vi nyder at sætte vin til maden, men man kan også shoppe løs i vores vinkort der tager fokus i europæiske vine, og rummer både naturvinselskere samt de helt store klassikere.

 • Søndagsmiddag

  Hver søndag aften

   Til søndagsmiddag på gården serverer vi det mad, vi selv godt vil spise om søndagen -  samme gode råvarer og smage som altid beklædt som delemad. 

  Vi serverer snacks og delemad, med mulighed for tilkøb af ost, dessert petitfour mm. (Køkkenet bestemmer dagens menu)
  455 kr. per person

  Vinkøleskabene er spækket med vin til skarpe priser. 
  250 kr. per person for 3 glas vin (Fasanen bestemmer dagens vine).

  BOOK

Gavekort 

Giv et gavekort til en frokost eller middag på Fasangården.
Kom forbi i restaurantens åbningstid og køb et gavekort. 

Huset

Fasangården blev opført til opdræt af fasaner til de kongelige jagter under Christian d. 5. i 1682. Nu skal den smukke gamle bygning på ny fyldes med gæster til frokost og aften, med mondæne private middage, muntre fællesspisninger og arrangementer i haven.

Fasangården i Frederiksberg Have har i løbet af de sidste tre år gennemgået en sand forvandling, hvor den fornemme embedsbolig er blevet restaureret fra kælder til kvist af Slots- og Kulturstyrelsen. Den omfattende renovering har taget udgangspunkt i Fasangårdens oprindelige ydre. I restaureringsarbejdet er den lyskalkede facade blevet genskabt, og de oprindelige tapeter, som blev fundet bag intet mindre end 16 lag tapeter, er blevet genoptrykt og pryder i dag de farverige, smukke rum

Når man bevæger sig gennem Fasangården, mærker man historiens vingesus. Bygningen har blandt andet huset dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger, der benyttede Fasangården som sommerbolig og Hans Christian Ørsted, der fik tilbudt Fasangården som æresbolig. Udover restauranten i de tre stuer en suite, og de mindre private spisestuer på 1.sal, vil et særligt designet parktelt med plads til 80 gæster danne rammer om firmaevents, fødselsdage, bryllupper og andre private fester.

Fasangården

Åbningstider

AFTEN

Onsdag - Torsdag
Kl. 17.30-23.00

Fredag - Lørdag 
17.30-00.00 

Søndag 
17.30 - 22.00

FROKOST 
Onsdag - Søndag  
Kl. 12.00-15.30

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Åbningstiderne til Frederiksberg Have følger solnedgangen, hvilket betyder at vi følger vores gæster til og fra porten i vinterhalvåret. 

Havens åbningstider 
November til Februar 17.00
Marts 19.00
April 21.00
Maj-August 22.00
September 21.00
Oktober 19.00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51

 

Kontrolrapport