Tilvalg til årets julefrokost

Frilandsflæskesteg, smilende æg og håndpillede rejer eller fiskefrikadeller til at begynde julegildet? Vi har lagt os i selen for at tilberede et par gode tilvalg, så du er sikker på at få præcis det julebord, du drømmer om,

  • Julefrokost - tilvalg - flæskesteg

    Jul 2023

    Flæskesteg af dansk frilandsgris

    med sprøde svær stegt med sort peber og laurbærblade

    At kunne se frem til en saftig flæskesteg på årets julefrokostbord er for mange et af højdepunkterne. Vi tilbyder en flæskesteg af allerhøjeste kvalitet, nemlig af en dansk frilandsgris, og der er både sprøde svær, laurbærblade og sort peber.

  • Julefrokost - tilvalg - æg og rejer

    Jul 2023

    Håndpillede rejer

    med smilende æg, citronmayonnaise og dild

    Det højtbelagte smørrebrød med håndpillede rejer og smilende økologiske æg, toppet med en generøs portion citronmayo, er en vaskeægte klassiker på julefrokostbordet.

  • Julefrokost - tilvalg - fiskefrikadeller

    Jul 2023

    Fiskefrikadeller

    med dild, citronskal og selleriremoulade

    De saftige og lækre fiskefrikadeller med dild, citronskal og selleriremoulade.

  • Julefrokost - tilvalg - leverpostej

    Jul 2023

    Lun leverpostej fra Troldegaarden

    med stegte svampe og røget bacon

  • Julefrokost - tilvalg - vegetarpostej

    Jul 2023

    Lun svampepostej

    med cornichoner og estragonsennep

  • Julefrokost - tilvalg - hønsesalat

    Jul 2023

    Cremet hønsesalat

    med æbler, estragon og karmelisserede jordskokker

  • Julefrokost - tilvalg - risalamande

    Jul 2023

    Vegansk risalamande

    med mandler og polynesisk vanilje med kirsebærsauce og appelsinskal

Julefrokostens historie 

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie, naboer eller venner. 

Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens. Tidligere var det forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Julefrokosten i Danmark har udviklet sig siden da, men traditionen forbliver. Nu holdes julefrokosten mellem kollegaer, venner og naboer, og der serveres en stor menu samt lidt forfriskende drikkevarer til ganen - alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag. Det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive.  

Den udvidede julefrokost 2024

Skal din julefrokost kunne lidt ekstra i år? Så tag et kig her. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost, så det måske faktisk bliver årets bedste julefrokost. Du kan bl.a. bestille flæskesteg af dansk frilandsgris til menuen, leverpostej fra Troldgaarden med Meyers syltede rødbeder, sprøde tarteletter med cremet frikassé af knoldselleri, gulerødder og vintergrønt eller håndpillede rejer med smilende økologiske æg og citronmayonnaise. 

Med de her tilvalg håber vi, at du får lige præcis den julefrokostmenu, du drømmer om. Vi har en klassiske julefrokostmenu, hvor opskrifterne til julemaden følger mange af de gamle traditionelle juledyder – vi har dog også givet den klassiske menu et tvist. Et alternativ til den klassiske menu er den vegetariske julefrokostmenu, hvor grønne retter er med til bords. Flere af vores tilvalg til julefrokostmenuerne kan også spises af vegetarer. Så bestil din julefrokost ud af huset hos Meyers her og tilpas den, så alle dine julefrokostgæster bliver glade.