Buffet
Pris fra 295,- pr. person
Har du en fest eller fejring i kalenderen, så er vores klassiske buffet et godt bud på maden til din særlige anledning. Vores buffet byder på velkendte retter og et par nye påfund, som alt sammen er med sæsonens bedste råvarer som omdrejningspunkt.
Glæd jer til en række retter med fisk, kød og årstidens sprøde grøntsager. Buffeten fås også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen.
Vi anretter maden smukt på fade og i skåle, så du blot skal dække bordet til dine gæster. Vælg mellem den varme buffet, som du delvist selv skal opvarme og anrette eller den kolde buffet ved bestilling.
OBS. Billederne af menuen er vejledende.
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer
- Bestil inden kl. 12 senest 3 dage før
Klassisk menuØkologisk surdejsbrød og pisket smør Brud af bagt lyssej og porre lynsyltet i citrus og soja serveret med røget torskerognscreme Confit af frilandskylling med misobagt knoldselleri, kørvel og rugknas serveret med sur-sød peberrodscreme Dansk, økologisk oksefilet og timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme Bagte, knuste aspargeskartofler serveret med letrøget friskostcreme, syltede skalotteløg og ramsløgsolie. På den kolde buffet vendes kartoflerne med olie og anrettes med friskostcreme i bunden ”Crudité” af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d’Espelette Salat af bagte gulerødder med Chimichurri - en frisk marinade af lime, mynte og koriander. Hertil Gotlandslinser med dampet spinat, yoghurtdressing og ristede solsikkekerner Prisen pr. kuvert er fra 295,- |
Vegetarisk menuØkologisk surdejsbrød og pisket smør Bitre salater med porre syltet i citrus og soja serveret med saltristede hasselnødder på en bund af røget flækærtecreme Tynde skiver af røget knoldselleri med kørvel og rugknas serveret med sur-sød perrodscreme Quinoasteg med svampe og persillerødder samt timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme Bagte, knuste aspargeskartofler serveret med letrøget friskostcreme, syltede skalotteløg og ramsløgsolie. På den kolde buffet vendes kartoflerne med olie og anrettes med friskostcreme i bunden. "Crudité" af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d´Espelette Salat af bagte gulerødder med chimichurri - en frisk marinade af lime, mynte og koriander. Hertil Gotlandslinser med dampet spinat, yoghurtdressing og ristede solsikkekerner Prisen pr. kuvert er fra 295,- |
Klassisk menu
Økologisk surdejsbrød og pisket smør | Gluten og laktose |
Brud af bagt lyssej og porre lynsyltet i citrus og soja serveret med røget torskerognscreme | Sulfitter, gluten, laktose og æg |
Confit af frilandskylling med misobagt knoldselleri, kørvel og rugknas serveret med sur-sød peberrodscreme | Sennep, selleri, sesam, soya, sulfitter, laktose og gluten |
Kalvetykstegsfilet og timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme | Løg |
Bagte, knuste aspargeskartofler serveret med letrøget friskostcreme, syltede skalotteløg og ramsløgsolie. På den kolde buffet vendes kartoflerne med olie og anrettes med friskostcreme i bunden |
Laktose og løg |
”Crudité” af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d’Espelette | Nødder og laktose |
Vegetarisk menu
Økologisk surdejsbrød og pisket smør | Gluten og laktose |
Bitre salater med porre syltet i citrus og soja serveret med saltristede hasselnødder på en bund af røget flækærtecreme | Sulfitter, gluten og nødder |
Tynde skiver af røget knoldselleri med kørvel og rugknas serveret med sur-sød perrodscreme | Selleri, gluten og laktose |
Quinoasteg med svampe og persillerødder samt timianbagte løg med honning og balsamisk eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri serveret med kold bearnaisecreme | Hvidløg, løg og æg |
”Crudité” af fennikel og sprøde forårssalater med mandler, cremet parmesandressing og Piment d’Espelette | Nødder og laktose |
Har du lyst til lidt ekstra?
Lad vores køkken stå for de sidste detaljer. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilvalg med noget for enhver smag.
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,- Fås også i en vegetarisk udgave med urtedeller. |
Saftig mandelkage med æbler, havtorn og pistacienødder serveret med vaniljecreme - 225,- |
Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,- |
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,- |
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,- |
Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,- |
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,- |
Macarons - 3 stk. til 45,- |
Økologisk surdejsbrød - 45,- |
Glutenfrit brød - 45,- |
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,- |
Henvend dig venligst til Kundeservice på tlf. +45 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål vedrørende eventuelle allergener.
Saftig mandelkage med æbler, havtorn og pistacienødder serveret med vaniljecreme | Gluten, æg, laktose og nødder |
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde | Gluten og laktose |
Ristede snacknødder | Nødder |
Flødeboller fra Mark Hermann | Nødder, laktose og gluten |
Macarons | Æg og nødder |
Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto | Gluten |
Økologisk surdejsbrød | Gluten |
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter | Æg, gluten og mælk |
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter | Æg, gluten og mælk |
Få svar på dine spørgsmål
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-13:00
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.
Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.
Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.
Afhentning af din mad
Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn.
Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag - søndag: 10:00 - 15:00
For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.
Aflevering af service
Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.
Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
Har du spørgsmål til eventuelle allergener, bedes du venligst henvende dig til Kundeservice på tlf. +45 39 18 69 00. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Bestil buffet til din fest
Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.
Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men orker ikke at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Meyers catering tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt.
Hvad skal man servere til festen?
Er det maden, der skaber festen, eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik.
Hvornår skal man vælge en buffet?
Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger på bordet, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken.
Vores cateringbuffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag, sommerfester, studenterfester eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken.
Buffet – klassisk eller vegetarisk?
Det kan være svært at tilgodese både kødelskere og vegetarer til sin fest. Derfor er det nemmere at bestille festmenuen ude fra f.eks. vores klassiske buffet. Bestiller du Meyers buffet til din fest i 2024, vil du og dine gæster blive budt på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet. Desuden kan I bestille Meyers buffet i både en kold og varm variant. Lige nu kan I bestille vores forårs- og sommerbuffet til 2024.