Vi giver bageri-stafetten videre i Store Kongensgade

For 10 år siden, fik Claus Meyer mulighed for at overtage Bo Bechs ovne i Store Kongensgade 46, og dermed fik Meyers Bageri sin blot anden filial som knopskud på den første, overrumplende succes i Jægersborggade. Nu er det blevet tid til at give stafetten videre.

Vi har nemlig fået mulighed for at bage brød, laminere wienerdeje og lave danske flødekager på en ny og større lokation. Det glæder vi os til snart at kunne fortælle mere om. Men indtil da, er vi glade for at kunne give bagerilokalerne i Store Kongensgade videre til Louise Bannon fra Tír Bakery.

 Irskfødte Louise Bannon har bagt på Noma, før hun i 2019 etablerede et nano-bageri på Birkemosegaard på Sjællands Odde, hvor hun nu har købt en gård og er ved at opbygge et bageri, som skal stå klar til sommer. 

 Vi er spændte på at se, hvad Louise og Tír-teamet kan få ud af ovnene i Store Kongensgade. Og ikke mindst glæder vi os til at kunne fortælle nærmere om, hvad vi selv har i gære.

Tak for nu – og på gensyn.

Se åbningstider og kontaktinfo her

  • Morgenbrød, Rugbrød og spandauer fra Meyers Bageri

    Få fordele

    Bliv kontokunde

    Få en fast aftale hos os, så I nemt kan hente fredagens morgenmad eller de søde fristelser om eftermiddagen. Vi giver altid 10 % på jeres køb - uden minimumgrænse.

    Se mere