Mød Conrad Torres som er køkkenchef for en dag

I vores frokostkøkken introducerer vi ”Køkkenchef for en dag”. På en udvalgt dag, en gang om måneden, overlader vi ansvaret for dagens frokostmenu til en af vores dygtige kolleger, der tager køkkenchefens forklæde på og giver sit bud på den ultimative frokostbuffet sammensat af livretter, rejseminder eller yndlingsråvarer.

"På Filippinerne er vi godt tilfredse med salt og peber"

Mød Conrad Torres: ”Mad på Filippinerne er ukompliceret mad. Det er nemt at lave og så det smager godt”

Conrad har været ansat hos Meyers i lidt over et år. Tidligere arbejdede han i over 35 år hos GateGourmet i lufthavnen, hvor han var ansvarlig og teamleder for al logistisk. Selvom han også er ansvarlig for logistik og lager i vores frokostkøkken, er hans arbejdsdag meget anderledes. ”Jeg møder ind meget tidligt om morgenen, gerne omkring kl. 4. Og begynder at gøre klar til dagen, så når kokkene møder ind, at de ikke skal lede efter det ene eller det andet og bare koncentrere sig om at lave god mad til frokostkunderne”.

”Jeg elsker at arbejde med så mange forskellige mennesker, og med så mange forskellige kulturer.”

Conrads menu er sammensat af en blanding af klassiske Filippinske retter, som han husker fra sin barndom, og som dagligt spises på Filippinerne.

”Filippinerne er et meget multikulturelt land, og der både har spansk, kinesisk, amerikansk og spansk indflydelse, og det afspejler sig i maden. Generelt spiser vi ikke særlig stærk mad i modsætning til andre asiatiske lande. I virkeligheden er vi bare glade for salt og peber” siger han og griner.

Glæd jer blandt andet til at smage Chicken Adobo, kylling marineret i soya og eddike med sort peber og lauerbærblade og små forårsruller serveret med sweet chilisauce d. 24. februar. 

> Print dagens menu for Almanak her

> Print dagens menu for Den Grønne her