Tilbage

Nyhed! SULT præsenterer aftenbuffet

I 15 år har SULT lagt bord til en af byens mest eftertragtede brunchbuffeter. Nu rykker vi tag-selv-succesen med over i aftenmørket og præsenterer ”SULT aftenbuffet”. Ikke fordi vi skal servere røræg og juice efter fyraften, men fordi det store delebord kan noget helt særligt, når vi vil samle dem vi kan li’ til et gedigent måltid. Uanset om det gælder familien eller kollegaerne.

På SULT aftenbuffet tilbereder vores kokke hver aften et væld af sprudlende småretter, sprøde hapser, fristende fade og friske salater lige til at snuppe og kombinere på kryds og tværs. I det åbne køkken langer kokkene varme, grønne kreationer over disken med tilvalg af kød, fjerkræ og fisk efter humør og sæson. Slut af med et udvalg af hjemmelavede desserter og milkshake fra maskinen, som snurrer i hjørnet i bedste diner-roadmovie-stil. På menuen findes for eksempel ”Big Kahuna” sliders, små samosaer med grønt fyld, ceviche og fish & chips med tartar sauce, altså comfort food fra hele verdenen.

Selv om man næsten kunne få lyst til at opfordre til DRUK med en dugfrisk Oscarvinder i nationens bælte, så maner vi alligevel til besindighed. For alle drikkevarer er nemlig inkluderet i prisen. Og vi taler altså alt fra hjemmelavet saft og sodavand til øl, vin og bobler. Bare hiv flasken fra køleren med til bordet og pop den. Enkelt og overskudsagtigt. Præcis som vi kan lide det.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en helt ny aftenoplevelse hos SULT. Og kunne man egentlig forestille sig et mere passende koncept til netop det navn? Nej, vel… bekomme.

Se den fulde menu her

Book bord på SULT her