Smag på planternes rigdom

I april kan du møde vores grønne samarbejdspartnere i kantinen, smage deres produkter og lade dig inspirere til, hvordan du selv kan spise lidt grønnere derhjemme – glæd dig til denne måneds oplevelse.

Glæd dig til månedens oplevelse, hvor du i frokostpausen kan møde en af vores grønne samarbejdspartnere og smage deres produkter.

Foråret er på trapperne og om et øjeblik springer alting ud. Det kan smages i vores køkken, hvor vi stille og roligt lader retterne bliver lettere og lysere med flere grønne og sprøde smagsoplevelser. Ikke sjældent allierer vi os med fremadsynede leverandører, der har gjort det til deres levevej at skabe spændende produkter med planterne som hovedingrediens.  

I april inviterer vi en håndfuld af vores grønne samarbejdspartnere ind i kantinen, så I på tætteste hold kan smage deres spændende produkter og høre mere om, hvordan rejsen er som grøn fødevareaktør fra idé til det færdige produkt lander på markedet hos aftagere som os. På dagen kan du også få anvendelige tips til, hvordan du selv kan lykkes med de grønne måltider hjemme i dit eget køkken.