Meyers indgår samarbejde med nemlig.com: Vil gøre kvalitetsvarer tilgængelige for endnu flere

I foråret 2023 etablerer vi et nyt samarbejde med Danmarks største online supermarked nemlig.com. Samarbejdet er det seneste i en række nye tiltag for vores retail- og foodserviceforretning, der markerer en øget indsats med fokus på e-commerce, bred distribution og at gøre kvalitetsvarer tilgængelige for endnu flere danskere.

Det nye samarbejde er etableret som led i en større strategi om at styrke Meyers distribution gennem bl.a. e-commerce:

”Meyers er skabt med en ambition om at skabe begejstring omkring mad, måltider og nye fødevarer for så mange som muligt, og med nemlig.coms position som Danmarks største online supermarked, kan vi nu nå ud til endnu flere og til nogle helt nye målgrupper,” fortæller direktør for Meyers Food, Anne Luise Deleuran, og fortsætter: 

I et marked, der stadig har stor fokus på pris, er det opløftende at indgå samarbejde med en partner, som prioriterer kvalitet ved bl.a. at handle med en række specialbutikker. Samtidig har nemlig.com både størrelsen og viljen til at drive vigtige agendaer om økologi, genanvendt emballage og madspild, og derfor er de et virkelig godt match for os”. 

Inspiration, kvalitet og convenience

Hos nemlig.com er kategoridirektør Jack Enevoldsen ligeledes glad for det nye samarbejde, der allerede er blevet testet på de digitale hylder: 

”Vi prælancerede en række af Meyers' produkter for en uge siden og har allerede mærket stor interesse for særligt mel, æblecidereddike og ølandsboller på frost. Salget afspejler Meyers’ stærke position inden for disse kategorier, og vi er spændte på at følge salget af de andre kategorier”, udtaler Jack Enevoldsen og uddyber: 

Hos nemlig.com er vi overbeviste om, at markedet for convenience kun er stigende, og derfor er vi glade for også at have fået Meyers’ lasagne, boller i karry og butter chicken i sortiment. Med deres stærke brand, fokus på velsmag, økologi samt flere priser i smagstest, har vi store ambitioner for salget af alle Meyers’ produkter”. 

På sigt er ambitionen for samarbejdet, at Meyers også kan bidrage med opskrifter og inspiration til nemlig.coms opskriftsunivers, fortæller Anne Luise Deleuran: 

Nemlig.com har en omfattende opskriftssamling og et madleksikon med bl.a. viden om grundsmage og genveje til at mindske madspild, og vi ser en god synergi mellem vores og deres ambition om at få flere danskere til at blive glade for at lave mad. Derfor glæder vi os også til sammen at tage næste skridt og i fællesskab skabe nye initiativer til at understøtte dette.

Anne Luise Deleuran, direktør for Meyers Food

HVILKE PRODUKTER KAN DU FINDE PÅ NEMLIG.COM?

Kom direkte til vores varer hos nemlig.com her.

Fakta

Fra maj 2023 kan Meyers’ produkter købes på nemlig.com med levering i hele Danmark. På de digitale hylder findes nu et bredt udvalg af Meyers’ sortiment – fra færdigretter til frostbrød, mel, marmelader, eddiker, syltevarer og spreads.

Vores retail- og foodservice-forretning udgør pt. ca. 10% af vores samlede forretning, og det nye samarbejde er etableret som led i en større strategi om at vækste denne del af forretningen.

Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.

Nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der hver dag leverer dagligvarer og måltidskasser direkte til døren for tusindvis af danskere. Med over 9.000 unikke varenumre og et stort sortiment af økologi tilbyder nemlig.com et bredt udvalg af dagligvarer til hverdagen, og fører desuden delikatesser fra 25 unikke gård- og specialbutikker, herunder Slagter Lund, A.C. Perchs Thehandel m.fl.