Meyers Madhus skal hjælpe med nyt, stort udviklingsprojekt i Marokko

I Meyers er vi rygende stolte over at skulle bidrage til hjælpe marokkanske unge af fattigdom og marginalisering som led i et nyt, stort samarbejde mellem Oxfam IBIS og Melting Pot Foundation. Med Claus Meyers og Melting Pots mangeårige indsats omkring uddannelse og social gastronomi i Bolivia som forbillede, skal kokke, rådgivere og formidlere i Meyers Madhus bistå med at skabe en ny fortælling for tusindvis af udsatte unge i Marokko.

Helt konkret skal Meyers Madhus udarbejde undervisningsmaterialer, hjælpe med konceptudvikling og være til stede i Marokko i en ’train-the-trainer’-rolle med udgangspunkt i vores årelange erfaring med at skabe social forandring med mad som middel. Målet er at etablere en intensiv kokkeuddannelse, hvor udvalgte unge på otte uger får en uddannelse, som kan åbne de døre i samfundet, der ellers er lukkede for dem uden lange og dyre uddannelser eller de rigtige kontakter.

”Vi er meget stolte over, at Oxfam IBIS og Melting Pot Foundation gennem Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram har peget på Meyers Madhus til at hjælpe med at realisere det her fyrtårnsprojekt i Nordafrika. Og ikke mindst er vi selvfølgelig glade for, at vi får mulighed for at samarbejde med Claus og hele teamet fra Melting Pot Foundation på rejsen,” siger direktør i Meyers Madhus, Peter Rønn-Petersen.

Læs mere om projektet hos Finans.dk HER (kræver abonnement).