Køkkenchef for en dag

I vores frokostkøkken introducerer vi ”Køkkenchef for en dag”. På en udvalgt dag, en gang om måneden, overlader vi ansvaret for dagens frokostmenu til en af vores dygtige kolleger, der tager køkkenchefens forklæde på og giver sit bud på den ultimative frokostbuffet sammensat af livretter, rejseminder eller yndlingsråvarer.

"Menuen I skal have er mad fra mit hjerte, lavet af mine absolut yndlingsråvarer så som trøffel, kål, bælgfrugter og urter"

Mød Anna Guy: "Min mad er lavet fra hjertet"

Anna startede i vores frokostkøkken på Hedegaardsvej i København 1. december 2022. Hun startede som kok i det grønne køkken og blev siden forfremmet til souschef: "Jeg føler mig beæret over at arbejde med så mange dygtige mennesker, der hver dag inspirerer og motiverer mig til at blive bedre til alt hvad jeg foretager mig, og så går jeg altid hjem med et smil - hver dag".

"Så længe jeg kan huske har jeg elsket mad, og synes det er fascinerende hvordan man gennem råvarer bl.a. kan hele, ernære og give velvære. Jeg har især en forkærlighed for det grønne køkken og spiser plantebaseret på syvende år.”

Annas menu er sammensat af råvarer der står hendes hjerte nær: "Dagens menu er skabt ud af de råvarer, jeg holder allermest af. Jeg har sat trøffel, kål, bælgfrugter sammen friske urter og varme krydderier, så der er tryk på smagen. Retterne er indbegrebet af en god, gedigen frokost for mig" fortæller Anna, der glæder sig til at tage jer med ind i hendes grønne univers, når I d. 27. januar skal smage hendes menu.

> Find Annas opskrift på pasta med stegt tempeh, svampe, trøfler og fløde <