Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 345,-pr. person

Konfirmation 2024 - hovedret
Konfirmation 2024 - Forret kylling
Konfirmation 2024 - Laks forret

Hvad serveres på buffeterne?

I starter med

Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré

Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella

Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter

Hjemmebagt foccacia

 

I fortsætter med

Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce

Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré

Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse

Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.

Bearnaisecreme

 

Det søde punktum

Lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder

Panna cotta lavet på økologisk kærnemælk og hvid chokolade med syrligsød kompot på rabarber

Mazarin med syrlig citruscreme

I starter med

Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter

Spæde salater med friske urter serveret med stracciatella og æblevinagrette

Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter

Hjemmebagt foccacia

 

I fortsætter med

Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier

Grøn ballotine af sæsonens grønt med hvide bønner og friske urter og citrus skal

Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse

Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.

Bearnaisecreme

 

Det søde punktum

Lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder

Panna cotta lavet på økologisk kærnemælk og hvid chokolade med syrligsød kompot på rabarber

Mazarin med syrlig citruscreme

I starter med

Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter

Spæde salater med friske urter serveret med stracciatella og æblevinagrette

Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter

Hjemmebagt foccacia

 

I fortsætter med

Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce

Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré

Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse

Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.

Bearnaisecreme

 

Det søde punktum

Lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder

Panna cotta lavet på økologisk kærnemælk og hvid chokolade med syrligsød kompot på rabarber

Mazarin med syrlig citruscreme

Herunder finder du allergener for de forskellige menukomponenter i vores buffeter.

 

Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré Laktose og æg
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella  Laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia Laktose, sesam, soya, gluten og nødder
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce  Soya
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré Laktose og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse Laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian Laktose
Bearnaisecreme  Æg
Lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder Laktose, æg og nødder
Panna cotta lavet på økologisk kærnemælk og hvid chokolade med syrligsød kompot på rabarber  Æg, gluten, og laktose
Mazarin med syrlig citruscreme  Æg, gluten, og laktose

 

Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter  
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella  Laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia Laktose, sesam, soya, gluten og nødder
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce  Soya
Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce og vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier Gluten
Grøn ballotine - tilberedt som puré af sæsongrønt og hvide bønner rullet og stegt sprødt med pankorasp og frisk persille  Gluten og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse Laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian Laktose
Bearnaisecreme  Æg
Lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder Laktose, æg og nødder
Panna cotta lavet på økologisk kærnemælk og hvid chokolade med syrligsød kompot på rabarber  Æg, gluten, og laktose
Mazarin med syrlig citruscreme  Æg, gluten, og laktose

 

Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter Fisk, laktose og gluten
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella  Laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia Laktose, sesam, soya, gluten og nødder
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce  Soya
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré Laktose og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse Laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian Laktose
Bearnaisecreme  Æg
Lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder Laktose, æg og nødder
Panna cotta lavet på økologisk kærnemælk og hvid chokolade med syrligsød kompot på rabarber  Æg, gluten, og laktose
Mazarin med syrlig citruscreme  Æg, gluten, og laktose

Tilvalg til konfirmationsbuffetten

Konfirmation 2024 - tilvalg - dessert
Bestil catering fra Meyers - Flødeboller fra Mark Hermann.jpg

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, at der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk.

Jonas Boelt, Udviklingschef hos Meyers

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet. 

Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

Vi leverer konfirmationsbuffeten fra d. 1. april til og med d. 5. juni 2024.

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland

Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.

Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.

Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.

 

Afhentning af din mad

Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. 

Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00

For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.

 

Aflevering af service

Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.

 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.

Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 600 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 500 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Meyers mad til konfirmation 2024

Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen, nonfirmationen eller den humanistiske konfirmation kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden. 

Mangler I inspiration til maden til konfirmationen 2024? Vores kokke har gjort sig umage for at sammensætte lyse og forårsfriske konfirmationsmenuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid. Ved at bestille maden til konfirmationen ude fra, slipper I selv for at skulle finde på menuen og kan i stedet koncentrere jer om at finde på idéer til underholdning, sang, tale og oppyntning. 

Hvad spiser man til konfirmationsfester?

Én ting er lokalerne, konfirmationskjolen og talen til dagens konfirmand eller nonfirmand – men maden er nu engang dét, som for alvor samler unge og gamle, og gør festen til noget, konfirmationsgæsterne husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine livretter for gæsterne, men i takt med, at gæstelisten vokser sig større, vil de fleste få behov for og lyst til at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Det er en dag, hvor glæde blandes med nervøsitet for de mange detaljer, så lad derfor os give en hjælpende hånd og kom trygt i mål med den perfekte konfirmationsmenu 2024. 

Alle konfirmationer er forskellige, og dit valg af catering til årets konfirmation skal afhænge af, hvilken type fest din teenager gerne vil have. I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte mad til konfirmationen – så hvad end I foretrækker en konfirmationsbuffet eller en elegant 3-retters menu, har vi mulighed for at hjælpe dig til at give en unik konfirmationsfest. Du kan se vores 3-retters konfirmationsmenu for 2024 her. Det vil være muligt både at vælge klassiske retter og vegetariske retter. Der kan desuden bestilles det vi kalder den kolde konfirmationsbuffet. Dette kan du gøre i bestillingsflowet. Den kolde buffet er klar til servering uden nogen tilberedningstid.

Hvorfor vælge en buffet?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en buffet til konfirmation. Konfirmationsbuffeter inviterer nemlig til en anden måde at spise på, når gæsterne hver især kan sammensætte deres egen tallerken. Derfor er buffeten også oplagt, hvis du vil være sikker på, at der er noget til enhver smag, og særligt hvis der er allergier eller andre hensyn at tage såsom vegetarer, kan det være en god idé med en indbydende forårsbuffet. 
Samtidig kan buffeten også gøre konfirmationen eller nonfirmationen mere uformel, idet gæsterne skal rejse sig fra bordet, og man kan sidde lidt længere over middagen – for måske fik man ikke lige smagt det hele i første runde. Med en buffet til konfirmationen kan I også selv lægge op til, om der skal skelnes mellem forret og hovedret for at inddele festen efter sjove og hyggelige indslag. 

Mad ud af huset til konfirmation 2024

Med en konfirmationsbuffet fra Meyers er du sikret en festlig middag, der glæder både konfirmanden og konfirmationsgæsterne. Vores erfarne kokke har nemlig fortolket de klassiske livretter med udgangspunkt i forårets spæde råvarer i den bedste kvalitet, grønne urter og balancerede smage. 2024’s buffet til konfirmationer leveres i København, Roskilde, Hillerød og Nordsjælland. Da maden allerede er anrettet på fine fade og i skåle, passer konfirmationsbuffeten perfekt ind imellem underholdningen til festen og i toastmasterens planer. Måske toastmasteren starter ud med at inddele maden i etaper efter planen for underholdning, konfirmationssange og -taler.

Bestil her - fra 345,- pr. person