Se menuen her

Menuen kan bestilles i to udgaver, en som serveres kold (menuen tilpasses så den kan spises kold), og en hvor maden skal opvarmes. Nedenfor kan du se, hvad menuen består af.

Når du bestiller menuen, vælger du, hvor mange kuverter du ønsker skal være vegetariske eller med kød/fisk. Her vælger du også, om du ønsker menuen kold eller varm, og om du ønsker børneretter og tilvalg.

Find vejledningen her

Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers små kager
Meyers bobler Crement

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 265,-pr. person

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk.

Udviklingschef hos Meyers

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet. 

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Denne menu skal bestilles senest kl. 12:00 og 4 dage før leveringsdagen.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl ind til servering. Du kan også vælge at få en buffet, som du selv skal opvarme, og derefter er den klar til servering.

Du finder vejledningen til alle vores menuer her.

Meyers mad til konfirmation 2022

Før vi ved af det, springer bøgen ud og det er tid til årets konfirmationer. Hvad enten I skal holde en klassisk konfirmation med vejende flag eller en festlig nonfirmation for den unge, der nu er ved at træde ind i de voksnes rækker, så skal konfirmationsmaden være skøn og emme af forår.

Mangler I inspiration til maden til konfirmationen 2022? Vores kokke har gjort sig umage for at sammensætte lyse og forårsfriske konfirmationsmenuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid.

Hvad spiser man til konfirmationsfester?

Én ting er lokalerne, konfirmationskjolen og talen til dagens konfirmand eller nonfirmand – men maden er nu engang dét, som for alvor samler unge og gamle, og gør festen til noget, konfirmationsgæsterne husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine livretter for gæsterne, men i takt med, at gæstelisten vokser sig større, vil de fleste få behov for og lyst til at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Det er en dag, hvor glæde blandes med nervøsitet for de mange detaljer, så lad derfor os give en hjælpende hånd og kom trygt i mål med den perfekte konfirmation.

Alle konfirmationer er forskellige, og dit valg af catering til årets konfirmation skal afhænge af, hvilken type fest din søn eller datter gerne vil have. I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte mad til konfirmation – så hvad end I foretrækker en konfirmationsbuffet eller en elegant 3-retters menu, har vi mulighed for at hjælpe dig til at give dit barn en unik konfirmationsfest. Du kan se vores 3-retters konfirmationsmenu for 2022 her.

Hvorfor vælge en buffet?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en buffet til konfirmation. Konfirmationsbuffeter inviterer nemlig til en anden måde at spise på, når gæsterne hver især kan sammensætte deres egen tallerken. Derfor er buffeten også oplagt, hvis du vil være sikker på, at der er noget til enhver smag, og særligt hvis der er allergier eller andre hensyn at tage, kan det være en god idé med en indbydende forårsbuffet.
Samtidig kan buffeten også gøre konfirmationen eller nonfirmationen mere uformel, idet gæsterne skal rejse sig fra bordet, og man kan sidde lidt længere over middagen – for måske fik man ikke lige smagt det hele i første runde.

Mad ud af huset til konfirmation 2022

Med en konfirmationsbuffet fra Meyers er du sikret en festlig middag, der glæder både konfirmanden og konfirmationsgæsterne. Vores erfarne kokke har nemlig fortolket de klassiske livretter med udgangspunkt i forårets spæde råvarer i den bedste kvalitet, grønne urter og balancerede smage. Årets buffet til konfirmationer leveres i København og omegn, og da den allerede er anrettet på fine fade og i skåle, passer konfirmationsbuffeten perfekt ind imellem underholdningen til festen og i toastmasterens planer.