Konfirmations buffet
- MENUEN TIL KONFIRMATION I 2024 ER PÅ VEJ -
Servér en smuk og velsmagende buffet, når I skal fejre konfirmationsfest. Med vores buffet er I sikre på, at der er noget til alle og at både store og små kan gå mætte og glade fra bordet.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Maden er anrettet på fade
- Fra min. 10 kuverter
- Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering
Menu
Bemærk, at dette er en gammel menu. Menuen til konfirmation 2024 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen endnu.

Brandade af kulmule serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Brandade af kulmule serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Allergener: gluten, fisk

Årstidens spæde grøntsager, hummus på lollandske bælgfrugter med radiser og urter fra Nabofarm

Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Allergene: sennep

Brandade af saltbagt selleri serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Brandade af saltbagt selleri serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Allergener: gluten, selleri

Årstidens spæde grøntsager, hummus på lollandske bælgfrugter med radiser og urter fra Nabofarm

Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Allergene: sennep

To fiskefrikadeller med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager med dip og små ristede, nye kartofler - 105,-
To fiskefrikadeller med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager med dip og små ristede, nye kartofler - 105,-
Vær opmærksom på at fiskefrikadellerne skal lunes i ovnen.
Allergener: Fisk, æg, gluten og laktose.

Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 105,-
Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 105,-
Vær opmærksom på at bøffen skal steges og bollen samt kartofler skal lunes i ovnen.
Allergener: Gluten, laktose, æg og sennep.

Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Allergener: Nødder, laktose, gluten og æg.

Gulerodstatar smagt til med æblegastrik fra Nordhavn Eddikebryggeri og friskost serveret med friske radiseskud fra Nabo Farm - 45,-
Gulerodstatar smagt til med æblegastrik fra Nordhavn Eddikebryggeri og friskost serveret med friske radiseskud fra Nabo Farm - 45,-
Allergene: laktose

Terrin af okseskank serveret med sprøde cornichoner og kraftig peberrodscreme - 65,-
Terrin af okseskank serveret med sprøde cornichoner og kraftig peberrodscreme - 65,-
Allergene: laktose

Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Allergener: gluten og laktose.

Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-

Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Allergene: gluten

Æbletærte med solbærcreme, tørrede rosenblade og sprøde karamelliserede mandler - 225,-
Æbletærte med solbærcreme, tørrede rosenblade og sprøde karamelliserede mandler - 225,-
En kage passer til fem personer.
Allergener: gluten, nødder, laktose og æg

Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten

Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.

Rødvinssauce smagt til med trøffel - 25,-
Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, at der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk.
Meyers mad til konfirmationen 2024
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet.
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
Du vil modtage maden på fade og i skåle.
Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl indtil servering. Du kan bestille den kolde buffet her.
Du finder vejledningen til alle vores menuer her.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Meyers mad til konfirmation 2024
Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen, nonfirmationen eller den humanistiske konfirmation kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden.
Mangler I inspiration til maden til konfirmationen 2024? Vores kokke har gjort sig umage for at sammensætte lyse og forårsfriske konfirmationsmenuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid. Ved at bestille maden til konfirmationen ude fra, slipper I selv for at skulle finde på menuen og kan i stedet koncentrere jer om at finde på idéer til underholdning, sang, tale og oppyntning.
Hvad spiser man til konfirmationsfester?
Én ting er lokalerne, konfirmationskjolen og talen til dagens konfirmand eller nonfirmand – men maden er nu engang dét, som for alvor samler unge og gamle, og gør festen til noget, konfirmationsgæsterne husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine livretter for gæsterne, men i takt med, at gæstelisten vokser sig større, vil de fleste få behov for og lyst til at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Det er en dag, hvor glæde blandes med nervøsitet for de mange detaljer, så lad derfor os give en hjælpende hånd og kom trygt i mål med den perfekte konfirmationsmenu 2024.
Alle konfirmationer er forskellige, og dit valg af catering til årets konfirmation skal afhænge af, hvilken type fest din teenager gerne vil have. I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte mad til konfirmationen – så hvad end I foretrækker en konfirmationsbuffet eller en elegant 3-retters menu, har vi mulighed for at hjælpe dig til at give en unik konfirmationsfest. Du kan se vores 3-retters konfirmationsmenu for 2024 her. Det vil være muligt både at vælge klassiske retter og vegetariske retter. Der kan desuden bestilles det vi kalder den kolde konfirmationsbuffet. Den kolde konfirmationsbuffet er til dig, der skal holde konfirmation på en lokation, hvor der ikke er mulighed for at varme mad op. Vi har tilpasset maden efter, at det kan nydes koldt.
Hvorfor vælge en buffet?
Der kan være mange gode grunde til at vælge en buffet til konfirmation. Konfirmationsbuffeter inviterer nemlig til en anden måde at spise på, når gæsterne hver især kan sammensætte deres egen tallerken. Derfor er buffeten også oplagt, hvis du vil være sikker på, at der er noget til enhver smag, og særligt hvis der er allergier eller andre hensyn at tage såsom vegetarer, kan det være en god idé med en indbydende forårsbuffet.
Samtidig kan buffeten også gøre konfirmationen eller nonfirmationen mere uformel, idet gæsterne skal rejse sig fra bordet, og man kan sidde lidt længere over middagen – for måske fik man ikke lige smagt det hele i første runde. Med en buffet til konfirmationen kan I også selv lægge op til, om der skal skelnes mellem forret og hovedret for at inddele festen efter sjove og hyggelige indslag.
Mad ud af huset til konfirmation 2024
Med en konfirmationsbuffet fra Meyers er du sikret en festlig middag, der glæder både konfirmanden og konfirmationsgæsterne. Vores erfarne kokke har nemlig fortolket de klassiske livretter med udgangspunkt i forårets spæde råvarer i den bedste kvalitet, grønne urter og balancerede smage. 2024’s buffet til konfirmationer leveres i København, Roskilde, Hillerød og Nordsjælland samt til Jylland, hvilket indebærer Aarhus og omegn – som Silkeborg, Skanderborg, Viborg og Randers. Da maden allerede er anrettet på fine fade og i skåle, passer konfirmationsbuffeten perfekt ind imellem underholdningen til festen og i toastmasterens planer. Måske toastmasteren starter ud med at inddele maden i etaper efter planen for underholdning, konfirmationssange og -taler.