Menu

Bemærk, at dette er en gammel menu. Menuen til konfirmation 2024 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen endnu.

Bestil Meyers klassiske buffet - Brandade af kulmule
Bestil Meyers klassiske buffet - Hummus og årstidens spæde grøntsager
Bestil Meyers klassiske buffet - Bitre salater med fermenterede hvide asparges
Bestil Meyers vegetariske buffet - Brandade af saltbagt selleri
Bestil Meyers klassiske buffet - Hummus og årstidens spæde grøntsager
Bestil Meyers klassiske buffet - Bitre salater med fermenterede hvide asparges
Bestil Meyers vegetariske buffet - Svampepaté
Bestil Meyers klassiske buffet - Kartofler vendt med løvstikke, citron og sansho-peber
Bestil Meyers klassiske buffet - Romesco sauce
Bestil Meyers buffet - Økologisk surdejsbrød serveret med pisket smør med kærnemælk og dansk tang
Bestil catering fra Meyers - Børnemad - Fiskefrikadeller.jpg
Bestil catering fra Meyers - Børnemad - Burger.jpg
Bestil catering fra Meyers - Børnemad - Moussekage.jpg
Bestil catering fra Meyers - Charcuteri.jpg
Bestil catering fra Meyers - Danske oste.jpg
Bestil catering fra Meyers - Grønne ferskner.jpg
Bestil catering fra Meyers - Surdejsbrød.jpg
Bestil catering fra Meyers - Macarons.jpg
Bestil catering fra Meyers - Natmad - Urtedeller.jpg
Bestil catering fra Meyers - Natmad - Frikadeller.jpg

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

  • Bestil Meyers 3-retters menu - forret, hovedret og dessert

    Konfirmationsmenu

    Vi tilbyder også en konfirmationsmenu med 3 retter

    Hvis du foretrækker at have en 3-retters menu frem for en buffet, så tilbyder vi også en konfirmationsmenu. Du kan tilkøbe en mellemret og gøre din 3-retters til en 4-retters. Konfirmationsmenuen tilbydes naturligvis også i en vegetarisk udgave.

    Bestil menuen her

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, at der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk.

Udviklingschef hos Meyers

Meyers mad til konfirmationen 2024

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet. 

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

Du vil modtage maden på fade og i skåle.

Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl indtil servering. Du kan bestille den kolde buffet her.

Du finder vejledningen til alle vores menuer her.

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.

Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Meyers mad til konfirmation 2024

Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen, nonfirmationen eller den humanistiske konfirmation kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden. 

Mangler I inspiration til maden til konfirmationen 2024? Vores kokke har gjort sig umage for at sammensætte lyse og forårsfriske konfirmationsmenuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid. Ved at bestille maden til konfirmationen ude fra, slipper I selv for at skulle finde på menuen og kan i stedet koncentrere jer om at finde på idéer til underholdning, sang, tale og oppyntning. 

Hvad spiser man til konfirmationsfester?

Én ting er lokalerne, konfirmationskjolen og talen til dagens konfirmand eller nonfirmand – men maden er nu engang dét, som for alvor samler unge og gamle, og gør festen til noget, konfirmationsgæsterne husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine livretter for gæsterne, men i takt med, at gæstelisten vokser sig større, vil de fleste få behov for og lyst til at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Det er en dag, hvor glæde blandes med nervøsitet for de mange detaljer, så lad derfor os give en hjælpende hånd og kom trygt i mål med den perfekte konfirmationsmenu 2024. 

Alle konfirmationer er forskellige, og dit valg af catering til årets konfirmation skal afhænge af, hvilken type fest din teenager gerne vil have. I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte mad til konfirmationen – så hvad end I foretrækker en konfirmationsbuffet eller en elegant 3-retters menu, har vi mulighed for at hjælpe dig til at give en unik konfirmationsfest. Du kan se vores 3-retters konfirmationsmenu for 2024 her. Det vil være muligt både at vælge klassiske retter og vegetariske retter. Der kan desuden bestilles det vi kalder den kolde konfirmationsbuffet. Den kolde konfirmationsbuffet er til dig, der skal holde konfirmation på en lokation, hvor der ikke er mulighed for at varme mad op. Vi har tilpasset maden efter, at det kan nydes koldt.

Hvorfor vælge en buffet?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en buffet til konfirmation. Konfirmationsbuffeter inviterer nemlig til en anden måde at spise på, når gæsterne hver især kan sammensætte deres egen tallerken. Derfor er buffeten også oplagt, hvis du vil være sikker på, at der er noget til enhver smag, og særligt hvis der er allergier eller andre hensyn at tage såsom vegetarer, kan det være en god idé med en indbydende forårsbuffet. 
Samtidig kan buffeten også gøre konfirmationen eller nonfirmationen mere uformel, idet gæsterne skal rejse sig fra bordet, og man kan sidde lidt længere over middagen – for måske fik man ikke lige smagt det hele i første runde. Med en buffet til konfirmationen kan I også selv lægge op til, om der skal skelnes mellem forret og hovedret for at inddele festen efter sjove og hyggelige indslag. 

Mad ud af huset til konfirmation 2024

Med en konfirmationsbuffet fra Meyers er du sikret en festlig middag, der glæder både konfirmanden og konfirmationsgæsterne. Vores erfarne kokke har nemlig fortolket de klassiske livretter med udgangspunkt i forårets spæde råvarer i den bedste kvalitet, grønne urter og balancerede smage. 2024’s buffet til konfirmationer leveres i København, Roskilde, Hillerød og Nordsjælland samt til Jylland, hvilket indebærer Aarhus og omegn – som Silkeborg, Skanderborg, Viborg og Randers. Da maden allerede er anrettet på fine fade og i skåle, passer konfirmationsbuffeten perfekt ind imellem underholdningen til festen og i toastmasterens planer. Måske toastmasteren starter ud med at inddele maden i etaper efter planen for underholdning, konfirmationssange og -taler.