Dét kan du opleve og spise i april

Påske på Fasangården, æggejagt, brunch og madkurser for store og små i påskeferien.

April måned ligger foran os, og udover forårslune temperaturer og anemoner i græsset, byder den også på påskeferie og fridage. I vores restauranter og huse inviterer vi til veldækkede frokostborde, fællesmiddage, æggejagt, madkurser, petanque og bobler på en af byens bedste solskinspletter. 

Læs med når vi guider dig til en håndfuld gastronomiske udfoldelser i april, hvor både børn og voksne kan være med. 

 

 • PÅSKE PÅ FASANGÅRDEN

  Fra d. 10/4-17/4 på vores åbningsdage (lukket mandag og tirsdag)

  Gårdsalg af sandwich, kage, kaffe, varm kakao, østers og bobler fra kl. 12:00-15:30

  Petanque alle dage 

  Onsdag d. 13/4 - Æggetrilning i haven 
  Alle børn og barnlige sjæle er velkommen. Fra kl. 12.00 kan man male og dekorere æg i gården. Kl. 13.30 følges vi over på Mathildehøj i Frederiksberg have, hvor de nymalede æg skal trilles. Den hvis æg triller længst vinder et chokoladepåskeæg.

  Torsdag d. 14/4 – Æggejagt med bobler og østers
  Kl. 15. sætter vi gang i Fasangårdens æggejagt. Den som finder flest æg i haven, inden jagthornet lyder, vinder bobler og østers til 2 personer.

Book bord

 

To-generationers kurser i påsken

I påskeferien kan junior komme i køkkenet med far, mor, bedste, onkel eller en anden voksen, når vi inviterer til spændende kurser for to generationer. 

Prøv kræfter med:

- street-foodkurset, hvor vi laver den taiwanesiske street food-klassiker, gua bao.

- eller pizzakurset, hvor vi tænder op i vores store brændefyrede stenovn og bager forrygende pizzaer sammen.

Der skal minimum købes to billetter til vores to-generationers-arrangementer, og vi anbefaler, at børnene er fyldt 8 år.

 • PÅSKEFROKOST I TÅRNET HELE APRIL MÅNED

  MENU - 690,- pr. person

  - Marineret sild med smilende æg og sennepscreme
  - Sprød rødspættefilet med remoulade, citronperler og friteret grønkål
  - Koldrøget laks med æggecreme og syltede skalotteløg
  - Hønsesalat med syltet knoldselleri og bacon
  - Roastbeef med sprøde kartoffelchips og trøffelcreme
  - Svinebryst med æble og løg

  Til sidst serveres dagens kage og kaffe/the

  Til menuen tilbydes:
  3 cl snaps – 2 glas fadøl/ husets vine eller sodavand. Filtreret vand

  Book bord
 • BRUNCH I PÅSKEN

  I påskeferien holder SULT ekstraordinært åbent for brunchbuffeten fra d. 14/4 - 18/4. Man har derfor mulighed for at smage den populære weekendbrunch både torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag i ferien.

  Brunchbuffeten har fokus på gode råvarer og morgenmadsklassikere, der også får selskab af chiagrød og shaksuka med spicy tomatsauce

  Book bord
 • HOLD PÅSKEMIDDAG MED AFTENBUFFET

  Fås i hele april

  Inviter venner og familie til påskemiddag på SULT. Buffeten står i forårets tegn med nye retter som varmrøget ørred med karse, radiser og rugbrødsknas og fritgående kylling med ramsløg og citron. 

  Og som altid er det inklusiv både vin, øl, bobler, sodavnd og kaffe.

  Book bord
 • Påskemenu fra Meyers

  Skal vi sørge for årets påskefrokost?

  Vi har sammensat en frisk påskefrokostmenu med dampede asparges, hjemmebagte tarteletter, urter og årets første, spæde grøntsager, så du kan invitere familie og venner til klassiske smage fra det danske forår.

  Vi leverer frokosten i hele landet, og du kan som altid vælge mellem en klassisk eller en vegetarisk menu

  Læs mere og bestil

Social Dining ved BLOX

Så er vi klar til første Social Dining på BLOX på Bryghuspladsen i 2022  
Fredag den 29. april kl. 18:30 – 20.00.

Nyd et lækkert, økologisk, vegetarisk og billigt måltid mad på Bryghuspladsen ved BLOX sammen med venner og familie - og naturligvis med mennesker du endnu ikke har mødt. Du kan tilvælge ikke-vegetarisk i billetafsnittet.

Arrangementet bliver til i samarbejde med Meyers/BLOX Eats, og der serveres en hovedret, en lækker salat, brød og smør samt en let dessert.

Prisen for voksne er 95 kr., og børn i alderen 5-12 betaler halv pris. Børn under 5 år ifølge med voksen/voksne spiser gratis.

Bestil billet

Påsken 2023 

Det siges, at julen varer lige til påske. Dermed er påsken bestemt det tidspunkt på året, hvor vi trænger til at lade foråret komme inden døre, dække bordet med påskeliljer og nyde smagen af forårets spæde grøntsager. Du spørger måske med længsel i stemmen: ”Hvornår er det påske?”, hvilket vi godt kan forstå. I 2023 falder påsken i starten af april, nærmere bestemt er påskedag i år søndag d. 9. april. Påsken falder forskelligt fra år til år, da påskedag altid falder første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgnet. Af samme grund skifter datoen for fastelavn, Kristi himmelfart og pinse også fra år til år. 

Men nu hvor den igen i 2023 falder i april, har vi lavet en guide til, hvad du kan foretage dig i april måned og i påskeferien 2023. Lad dig inspirere og lad familiehyggen indfinde sig. Forhåbentlig er vejret blevet lunere og inviterer til flere gåture i naturen. Tag f.eks. i Frederiksberg Have og læg vejen forbi Fasangården. Her vil der være gårdsalg af sandwich, kage og varme drikke. Oplev også sjove æggelege for hele familien. Du kan også booke påskefrokosten 2023 på Fasangården.

Vil dine børn med i køkkenet, kan I købe Meyers to-generationers kurser i Meyers Madhus. I påskeferien vil I kunne komme på street-foodkursus, hvor I bl.a. lærer at mestre den bløde baodej. I kan også komme på pizzakursus, hvor den store brændeovn er fyret op. 

Påskefrokost på Meyers restauranter 2023 

Vi har lige nævnt, at du selvfølgelig kan booke 2023’s påskefrokost på Fasangården i Frederiksberg Have. Du har ligeledes mulighed for at booke årets påskefrokost ude hos Meyers i Tårnet. Hele april måned vil du finde et udsøgt udvalg af smørrebrød. Klassiske elementer og moderne elementer forenes i en herlig symfoni. Hvilken dejlig og nem måde at afholde påskefrokosten 2023. 

Både Fasangården og Meyers i Tårnet henvender sig mest til det voksne segment. Men vil hele familien med børn og voksne afsted sammen kan I booke bord på SULT i Cinemateket. Påskefrokosten 2023 kan I vælge at konvertere til en påskebrunch, da SULT selvfølgelig åbner deres skønne brunchbuffet i hele påskeferien. Om aftenen kan I til gengæld finde et udvalg af klassiske og vegetariske påskefrokostretter. 

Mad ud af huset til påske 2023 

Hvad end du har påsketraditioner eller ej, så synes vi, at det er vigtigt at værne om gode relationer og samles med venner og familie over det gode måltid - brug da påskefrokosten som en god undskyldning. En middag med dejlig påskemad i solens begyndende varme er uden tvivl en god anledning til netop dette, hvor forårets bedste råvarer spiller hovedrollen i påskemenuen. Fyld påskebordet med blandt andet sprøde, milde asparges, danske rabarber, sild med smilende æg, lakserillette og selvfølgelig godt brød bagt på surdej. Meyers køkken leverer gerne påskefrokosten hjem til jer, så I kun skal lægge tid og kræfter i borddækning og hyggen. Meyers påskefrokost 2023 tilbyder både klassisk påskefrokostmenu samt en vegetarisk påskefrokost. Med påskefrokost ud af huset bliver det ikke nemmere at være værter for årets påskefrokost. Så kan I hygge i hjemlige omgivelser og tag maden i jeres tempo.