Dét kan du opleve og spise i april

Påske på Fasangården, æggejagt, brunch og madkurser for store og små i påskeferien.

April måned ligger foran os, og udover forårslune temperaturer og anemoner i græsset, byder den også på påskeferie og fridage. I vores restauranter og huse inviterer vi til veldækkede frokostborde, fællesmiddage, æggejagt, madkurser, petanque og bobler på en af byens bedste solskinspletter. 

Læs med når vi guider dig til en håndfuld gastronomiske udfoldelser i april, hvor både børn og voksne kan være med. 

 

  • PÅSKE PÅ FASANGÅRDEN

    Fra d. 10/4-17/4 på vores åbningsdage (lukket mandag og tirsdag)

    Gårdsalg af sandwich, kage, kaffe, varm kakao, østers og bobler fra kl. 12:00-15:30

    Petanque alle dage 

    Onsdag d. 13/4 - Æggetrilning i haven 
    Alle børn og barnlige sjæle er velkommen. Fra kl. 12.00 kan man male og dekorere æg i gården. Kl. 13.30 følges vi over på Mathildehøj i Frederiksberg have, hvor de nymalede æg skal trilles. Den hvis æg triller længst vinder et chokoladepåskeæg.

    Torsdag d. 14/4 – Æggejagt med bobler og østers
    Kl. 15. sætter vi gang i Fasangårdens æggejagt. Den som finder flest æg i haven, inden jagthornet lyder, vinder bobler og østers til 2 personer.

Book bord

 

To-generationers kurser i påsken

I påskeferien kan junior komme i køkkenet med far, mor, bedste, onkel eller en anden voksen, når vi inviterer til spændende kurser for to generationer. 

Prøv kræfter med:

- street-foodkurset, hvor vi laver den taiwanesiske street food-klassiker, gua bao.

- eller pizzakurset, hvor vi tænder op i vores store brændefyrede stenovn og bager forrygende pizzaer sammen.

Der skal minimum købes to billetter til vores to-generationers-arrangementer, og vi anbefaler, at børnene er fyldt 8 år.

  • PÅSKEFROKOST I TÅRNET HELE APRIL MÅNED

    MENU - 690,- pr. person

    - Marineret sild med smilende æg og sennepscreme
    - Sprød rødspættefilet med remoulade, citronperler og friteret grønkål
    - Koldrøget laks med æggecreme og syltede skalotteløg
    - Hønsesalat med syltet knoldselleri og bacon
    - Roastbeef med sprøde kartoffelchips og trøffelcreme
    - Svinebryst med æble og løg

    Til sidst serveres dagens kage og kaffe/the

    Til menuen tilbydes:
    3 cl snaps – 2 glas fadøl/ husets vine eller sodavand. Filtreret vand

    Book bord
  • BRUNCH I PÅSKEN

    I påskeferien holder SULT ekstraordinært åbent for brunchbuffeten fra d. 14/4 - 18/4. Man har derfor mulighed for at smage den populære weekendbrunch både torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag i ferien.

    Brunchbuffeten har fokus på gode råvarer og morgenmadsklassikere, der også får selskab af chiagrød og shaksuka med spicy tomatsauce

    Book bord
  • HOLD PÅSKEMIDDAG MED AFTENBUFFET

    Fås i hele april

    Inviter venner og familie til påskemiddag på SULT. Buffeten står i forårets tegn med nye retter som varmrøget ørred med karse, radiser og rugbrødsknas og fritgående kylling med ramsløg og citron. 

    Og som altid er det inklusiv både vin, øl, bobler, sodavnd og kaffe.

    Book bord
  • Skal vi sørge for årets påskefrokost?

    Vi har sammensat en frisk påskefrokostmenu med dampede asparges, hjemmebagte tarteletter, urter og årets første, spæde grøntsager, så du kan invitere familie og venner til klassiske smage fra det danske forår.

    Vi leverer frokosten i hele landet, og du kan som altid vælge mellem en klassisk eller en vegetarisk menu

    Læs mere og bestil

Social Dining ved BLOX

Så er vi klar til første Social Dining på BLOX på Bryghuspladsen i 2022  
Fredag den 29. april kl. 18:30 – 20.00.

Nyd et lækkert, økologisk, vegetarisk og billigt måltid mad på Bryghuspladsen ved BLOX sammen med venner og familie - og naturligvis med mennesker du endnu ikke har mødt. Du kan tilvælge ikke-vegetarisk i billetafsnittet.

Arrangementet bliver til i samarbejde med Meyers/BLOX Eats, og der serveres en hovedret, en lækker salat, brød og smør samt en let dessert.

Prisen for voksne er 95 kr., og børn i alderen 5-12 betaler halv pris. Børn under 5 år ifølge med voksen/voksne spiser gratis.

Bestil billet