Fremtidens pølse er med flækærter
Langt de fleste danskere vil gerne spise grønnere, men særligt den klassiske grillmiddag kan være en kødtung affære. Med en ambition om at give de danske bælgfrugter en mere fremtrædende rolle på middagsbordene, relancerer Meyers nu deres to grillpølser med en helt ny ingrediens:
”Vi ved, at pølser har en stor plads i danskernes madhjerte, og derfor har vi brugt lang tid på at udvikle, teste og tilsmage, så vi fandt en opskrift med den helt rette balance mellem kød og bælgfrugter,” fortæller gastronomisk udvikler og manden bag opskrifterne, Christophe Miolane.
For Meyers er det afgørende, at pølserne bevarer deres oprindelige udtryk og smag – men at man samtidig kan udnytte bælgfrugternes potentiale til at gøre pølserne endnu bedre:
”Efter timer ved pølsestopperen fandt vi frem til, at kogte flækærter giver en helt særlig saftighed og kompleksitet til den samlede smagsoplevelse – samtidig med at man tydeligt kan smage æble, bacon og peber i grillpølsen og cheddar og vesterhavsost i ostepølsen”, uddyber Christophe Miolane.
Foto: Thomas Alcayaga