Nyhed: friskbagt, økologisk brød til vores frokostkunder

Det har længe været et ønske at åbne et frokostbageri, hvor egne bagere kunne få mel på hænderne og give brødet et kvalitetsløft. Dette var en af flere årsager til, at produktionen i 2022 rykkede til henholdsvis Hedegaardsvej i København og Sletvej i Tranbjerg, hvor Meyers frokostkøkken ligger.

Udover den højere kvalitet har de nye faciliteter også givet bagerne mere frihed samt nye - og sjove - muligheder for at udvikle brødkonceptet i frokostordningen. Ifølge Christian Wiisbye, som er overordnet køkkenchef i frokostkøkkenet, er dette med til at skabe en rød tråd i frokosten og en bedre helhedsoplevelse for kunderne.

 

MØD LASSE - EN AF VORES DYGTIGE BAGERE

Lasse Hedegaard er sammen med sine tre bagerkollegaer ansvarlig for alt bagværk, der hver dag kommer ud til over 4500 frokostkunder. Det indebærer alt fra boller, hvedebrød og smagfulde rugbrød til ugens fantastiske kager.

Siden åbningen af det nye frokostbageri har det været vigtigt for Lasse, at kunderne ikke får det samme brød hver dag.  

Før var sortimentet relativt smalt med ca. tre forskellige hvedebrød, men nu er der op mod 20-30 forskellige brød, der dagligt skiftes mellem for at skabe en varieret smagsoplevelse. Udover frisk mel bruger bagerne surdej eller en fordej, som de opfrisker hver dag for at give brødet den helt rigtige karakter, fortæller Lasse.

"Det kræver ekstra ressourcer at bage forskellige brød hver dag, men det løfter kvaliteten og skaber en bedre oplevelse, hvilket er vigtigt for os."

Lasse Hedegaard

GODE BRØD KRÆVER GODT HÅNDVÆRK

Spørger man Lasse, så er det ikke sværere eller mere tidskrævende at lave gode frem for dårlige brød. Det kræver dog, at man har styr på sin faglighed og teknikker samt bruger gode råvarer.  

Ifølge Lasse er det vigtigste i bageprocessen, at man rører en ordentlig dej. Opskriften skal også være på plads, men det er helt essentielt, at bageren har en føling med dejen ift. hvornår den er færdig og klar. "Man kan ikke tage den på rutinen, lade maskinerne gøre alt arbejdet og gøre det på samme måde hver dag. Så bliver det ikke godt." afslutter han.

        .  

"Det vigtigste når man laver brød er dejen. Opskriften er også vigtig, men det er essentielt, at man har føling med dejen. Ellers bliver det ikke godt. Man kan ikke tage den på rutinen og gøre det på samme måde hver dag - ikke med den slags brød, vi laver. "

Lasse Hedegaard
 • Meyers fagudlærte kokke

  Frokostordning fra Meyers

  Det velkendte, den grønne eller Almanak

  Det er vores mål at tilbyde en daglig frokost, som hver dag er en velsmagende og sanselig oplevelse, der er opbyggende for både sundhed, fællesskab, trivsel og madglæde.

  Bestil din frokostordning nemt og bekvemt via Meyers Frokostportal – et digitalt univers, som gør det endnu nemmere at være frokostkunde hos os, ligesom nye kunder med få klik kan bestille deres næste frokostordning online.

  Læs mere
 • Frokost fra Meyers

  Almanak

  En frokostordning fuld af favoritter

  Med vores frokostbuffet fejrer vi de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere
 • Frokost fra Meyers

  Den grønne

  En fuld vegetarisk frokostordning

  Vores grønne frokost er ikke bare en kødløs version af den velkendte frokostmenu. Det vegetariske måltid har sin egen identitet og består af flere retter, spreads, dressinger, brød og toppings, der supplerer hinanden. Et måltid, der giver fylde, velsmag, mæthed og tilfredshed, som mange af os er vant til at forbinde med råvarer fra dyreriget.

  Vi tilbyder muligheden for at tilvælge én eller flere grønne dage om ugen, men I kan naturligvis også nyde den grønne frokostbuffet alle ugens fem dage, hvis I ønsker det.

  Læs mere
 • Frokost fra Meyers

  Det velkendte

  Velkendte hverdagsretter

  Velsmag, variation og dufte fra verdenskøkkenet. Det er pejlemærkerne i Det velkendte. Med de danske favoritter øverst på menuen kombineret med en nysgerrighed på køkkener fra hele kloden, kan I glæde jer til en daglig frokostordning, der overrasker både syns- og smagsmæssigt. (Leveres kun i Storkøbenhavn).

  Læs mere