Meyers vinder driften af forplejningsløsning for KPMG og Nordea ved Frederiks Plads i Aarhus

I Aarhus spirer en helt ny bydel ved Frederiks Plads, og fra 1. januar bliver vi en del af et nyt og bæredygtigt multihus, hvor vi skal servicere godt 500 medarbejdere fra KPMG og Nordea.

Frederiks Plads er tegnet af CF Møller, udviklet af NCC Property Development A/S, Bricks A/S og DOMIS-koncernen og byder på over 30.000 m2 erhverv, 150 lejligheder og en række restauranter og butikker.

Salgsdirektør, Adam Usman fortæller om samarbejdet: "Den nye lokation i Aarhus understreger det gode samarbejde med KPMG, da vi allerede servicerer deres afdelinger i Nordhavn og i Hellerup, og derfor er det en stor glæde for os at kunne udvide samarbejdet vestpå.”

Ud over frokosten i det nye multihus, skal vi bl.a. servicere med morgenmad, møde- og gæsteforplejning, aftensmad og convenience-tilbud til husets daglige brugere og gæster. Dermed tilføjes denne type komplette forplejningsløsning til den række af multihuse, som vi allerede servicerer:

"Vi glæder os inderligt til at føje multihuset ved Frederiks Plads til listen af de andre toneangivende multihuse i vores portefølje – fra BLOX EATS til WOODS, Harbour House og SEB Tårnet – og vi ser frem til at levere gastronomi og værtskab i en ny, stor lokation i det jyske," fortæller Salgsdirektør, Adam Usman.

Læs mere om Frederiks Plads her.