Privat Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}} {{autoCompleteModel.TrumpetText}}

{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}

{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}

{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}} {{autoCompleteModel.TrumpetText}}

{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}

{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}

{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}}
  • Catering
    • Tapas
    • Buffet
    • 3-Retters Menu
    • Receptionsmenu
    • Anledninger
    • Vejledning
  • Restauranter
    • Meyers i Tårnet
    • BLOX EATS
    • Fasangården
    • Restaurant SULT
    • Gavekort til restaurant
  • Madkurser
    • Kursuskalender
    • Kursusoversigt
    • Madkurser for børn
    • Bagekurser
    • Verdenskøkkener
    • Madhåndværk
    • Jul i Madhuset
    • Gavekort
  • Opskrifter
    • Måltider
    • Sæson
    • Grøn mad
    • Køkken
    • Anledning
    • Bælgfrugter
    • Meyers kogebøger
  • Bageri
    • Meyers Bagerier
    • Bageskolen
  • Produkter
    • Q8
    • Foodservice
    • Dagligvarer
  • Bæredygtighed
  • Nyheder
  • Jobs
  • Forside
  • Catering
    • Tapas
    • Buffet
    • 3-Retters Menu
    • Receptionsmenu
    • Anledninger
    • Vejledning
  • Restauranter
    • Meyers i Tårnet
    • BLOX EATS
    • Fasangården
    • Restaurant SULT
    • Gavekort til restaurant
  • Madkurser
    • Kursuskalender
    • Kursusoversigt
    • Madkurser for børn
    • Bagekurser
    • Verdenskøkkener
    • Madhåndværk
    • Jul i Madhuset
    • Gavekort
  • Opskrifter
    • Måltider
    • Sæson
    • Grøn mad
    • Køkken
    • Anledning
    • Bælgfrugter
    • Meyers kogebøger
  • Bageri
    • Meyers Bagerier
    • Bageskolen
  • Produkter
    • Q8
    • Foodservice
    • Dagligvarer
  • Bæredygtighed
  • Nyheder
  • Jobs
  • Forside
  • Kantine
    • Skift til Meyers
    • Vores DNA
    • Bæredygtighed
    • Kontakt
  • Frokostordning
    • Frokostordning i Aarhus
    • Frokostordning i København
    • Almanak
    • Den grønne
    • Det velkendte
    • Ugens menuer
  • Firmaarrangementer & fest
    • Fest og events i vores unikke lokaler
  • Møder & konferencer
  • Teambuilding
  • Madrådgivning og projekter
    • Madrådgivning
    • Projekter
  • Bæredygtighed
  • Nyheder
  • Privat
  • Erhverv
  • Catering
    • Tapas
    • Buffet
    • 3-Retters Menu
    • Receptionsmenu
    • Anledninger
    • Vejledning
  • Restauranter
    • Meyers i Tårnet
    • BLOX EATS
    • Fasangården
    • Restaurant SULT
    • Gavekort til restaurant
  • Madkurser
    • Kursuskalender
    • Kursusoversigt
    • Madkurser for børn
    • Bagekurser
    • Verdenskøkkener
    • Madhåndværk
    • Jul i Madhuset
    • Gavekort
  • Opskrifter
    • Måltider
    • Sæson
    • Grøn mad
    • Køkken
    • Anledning
    • Bælgfrugter
    • Meyers kogebøger
  • Bageri
    • Meyers Bagerier
    • Bageskolen
  • Produkter
    • Q8
    • Foodservice
    • Dagligvarer
  • Bæredygtighed
  • Nyheder
  • Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}} {{autoCompleteModel.TrumpetText}}

{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}

{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}

{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}}
FÅ 10% PÅ VORES CATERINGMENUER - BRUG KODEN VINTERFEST10

Bælgfrugter

{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}} {{autoCompleteModel.TrumpetText}}

{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}

{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}

{{suggestion.EmphasizedTitle}}{{suggestion.Title}} | {{suggestion.Category}}
Se alle opskrifter

Leder du efter..

Boller i karry med æblekompot og brune ris

Falafel-bowl

Linsegrød med æblecider, svampe, urter og græskar

Citronbagte gulerødder med sortøjebønner

Opskrift på rødbedesalat med linser og rugknas

Rødbedesalat med linser, æbler og blåskimmelost

Opskrift på squashspaghetti med linseboller i tomatsauce

Squashpasta og linseboller i tomatsauce

Aubergine-dahl med spinat og æbleraita

Rød spidskål

Rød spidskål bagt i barbeque med mungbønner, majs og løg

Minestronesuppe

Minestronesuppe

Kikærtepandekager med mild kartoffelcurry

Kikærtepandekager med salviebagte græskar, mozzarella og hytteost.

Salat kikærter

Braiserede kikærter med estragon og solsikkekerner

Opskrift på svampepaté

Svampepaté med nødder og ristede svampe

Burger med quinoabøf

Ærtefrikadeller med varm kartoffelsalat

Adas polo

Polenta med østershatte

Gratineret hvidkål og hasselnøddefars

Persillerodssuppe med gule ærter


Udgivet
06.11.2020
  • Tapas
  • Buffet
  • 3-retters
  • Receptionsmenu
  • Kursuskalender
  • Kurser
  • Bagekursus
  • Restauranter
  • Bagerier
  • Opskrifter
  • Meyers kogebøger
  • Om Meyers
  • Vores formål
  • Smiley-rapporter
  • Jobs
  • Seneste
  • Arkiv
  • For virksomheder
  • Kundeservice
  • Vilkår
  • English
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
Catering
  • Tapas
  • Buffet
  • 3-retters
  • Receptionsmenu
Madkurser
  • Kursuskalender
  • Kurser
  • Bagekursus
Spis ude
  • Restauranter
  • Bagerier
Opskrifter
  • Opskrifter
  • Meyers kogebøger
Om Meyers
  • Om Meyers
  • Vores formål
  • Smiley-rapporter
  • Jobs
Nyheder
  • Seneste
  • Arkiv
  • For virksomheder
  • Kundeservice
  • Vilkår
  • English
  • Log ind
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube