Dine bønner er blevet hørt!
Vores nye kogebog, ‘Meyers Hverdagsbønner’, er spækket med en masse smagfulde grønne opskrifter til hele året. Bogen introducerer til, hvordan man arbejder med og tilbereder bælgfrugter korrekt. Hvornår er det bedst at koge bønnerne selv, og hvornår opnår du det bedste resultat med bønner fra glas eller dåse?
Spiselige bælgfrugter fås i mange afskygninger - røde, sorte og violette, afskallede, flækkede og hele – bittesmå og temmelig store. Ligeledes er deres egenskaber i køkkenet forskellige. Nogle koger let ud og bliver cremede, nogle skal simre længe for at blive dejligt møre, og andre kan ristes sprøde og knasende i ovnen. Bogen giver dig et overblik over nogle af de mest almindelige og tilgængelige bælgfrugter, som vil give dig flere strenge at spille på, når der skal bønner, linser og ærter på bordet.
Vegetariske retter til en travl hverdag
Udover den ultimative bønneguide får du inspiration til en række simple velsmagende vegetariske retter, som du let kan lave i en travl hverdag. Glæd dig blandt andet til lynstegte hvide bønner med broccoli, citron og parmesan, pasta pesto med bælgfrugter og mandler og rød bønnesuppe med tomat og lime. Og få opskriften på den ultimative hummus.