Leder du efter..

Boller i karry med æblekompot og brune ris

Falafel-bowl

Linsegrød med æblecider, svampe, urter og græskar

Citronbagte gulerødder med sortøjebønner

Rødbedesalat med linser, æbler og blåskimmelost

Squashpasta og linseboller i tomatsauce

Aubergine-dahl med spinat og æbleraita

Rød spidskål bagt i barbeque med mungbønner, majs og løg

Minestronesuppe

Kikærtepandekager med salviebagte græskar, mozzarella og hytteost.

Braiserede kikærter med estragon og solsikkekerner

Svampepaté med nødder og ristede svampe

Burger med quinoabøf

Ærtefrikadeller med varm kartoffelsalat

Adas polo

Polenta med østershatte

Gratineret hvidkål og hasselnøddefars

Persillerodssuppe med gule ærter

Pasta med squash, ærter, fløde og citron

Cacio e pepe med miso og kikærtepasta

Pasta fagioli med borlottibønner og to slags kål

Linsesalat med stegte porrer, valnødder og fetacreme

Pasta med belugabolo

Bønnebiksemad med svampe, kål og parmesan

Flækærtehummus

Bagt og grillet selleri med stegte østershatte, langtidsbagte tomater og hestebønneragout

Bagte bønner med savoykål og persillepesto

Bønner på grillet brød

Brændende (sommer)kærlighed

Chili con carne med merquezpølser, sorte bønner og ras el hanout

Frikadeller med hvide bønner samt kartoffelsalat med ærtepesto

Glaskålstacos med pintobønner og guacamole

Gnocchi med sort bønnesauce, bagte tomater, timian og trompetsvampe

Chili sin carne

Kornotto med svampe og edamamebønner

Lasagne med ristede rodfrugter, hvide bønner og basilikum

Persiske gule ærter kogt med tørret lime, snittebønner og aubergine

Portobellogryde med miso og grønkål

Ribollita med palmekål og bønner

Risgrød med svampe, hoisinsauce og hestebønner

Salat af grønne bønner med opalblommer, feta og mandler

Sommer-ribollita med hestebønner, grønne bønner, savoykål og grillet brød

Stegte hvedetortillas med grov bønnemos, rosenkål og Vesterhavsost

Ølandshvedepandekager med ristet mungbønnemos, spinat og snittebønner

Dahl med grillet græskar, saltede mandler og skovsyre

Grillet spidskål med hestebønner, feta og urter

Græskarhummus

Gul ærtesuppe med persillerod

Hjemmelavede falafler

Lollandske rosiner i letrøget bouillon med sæsongrønt

Mungbønne-ærtepuré med lynstegt spidskål og syltede forårsløg på quinoafladbrød

Pasta med røde linseboller

Salat af bagt broccoli med linser, tomater og feta

Tempeh i rød karry med asparges, spirer og thai-bailikum

Ærtemazarin med citrus - serveret med vanilje-cremefraiche

Falafler med tahindressing og tomatsalat

Tagine af lam

Kikærtepandekager med mild kartoffelcurry

Chili con carne

Dahl med røde linser og kokosmælk

Pasta med porrer, ærtekompot og croutoner

Toscansk bondesuppe

Rissalat med karryristede kikærter

Rød linsesuppe med kokos

Kyllingefrikassé med asparges og edamamebønner

Wraps med ristede grøntsager og yoghurtdressing

Stegt laks med ærtepuré og gremolata

Gule ærter med bagt savojkål og rugcroutoner

Vegetarburger

Bagte pastinakker med grønkålssalsa, valnødder, pære og bønne-pastinakmos

Kartoffelcurry med indiske Dosa

Rosenkålssalat med kikærter

Kalvefrikasse med ærter

Congee
