Grillmad

Sæt gang i gassen eller smid kul på grillen og kig med her for at finde opskrifterne til aftenens grillmad. Her er opskrifter til sprøde grøntsager på grillen eller du kan begive dig ud i disciplinen at dreje dine egne grillpølser.

Filtrér

Viser 12 ud af 26

  • Pølsekursus hos Meyers

    Tag på pølsekursus i Meyers Madhus

    Lær at lave dine egne pølser til grillen

    Pølsemageri er et ægte håndværk. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres. Det – og lidt til – gør du på dette kursus. Vores kok har sat sig grundigt ind i pølsemageriets finesser, og lærer dig alle de vigtigste teknikker og tricks.

    Læs mere og bestil her

Grillmad

Der er ikke meget mad, som dufter og minder os om sommer, som grillmad gør. Smid kul på grillen eller tænd op for gassen, og prøv kræfter med nogle af vores yndlingsopskrifter til din grillmad. Vi har samlet opskrifter på grillmad, som egner sig til både voksne og børn, og til dig som gerne vil spise lidt grønnere. Gå på opdagelse her i vores opskriftsunivers og lad dig inspirere til at prøve nye retter eller gamle kendinger.

Sund grillmad 

Grillmad bliver ofte forbundet med en masse kød på grillen. Vi har delt nogle af vores yndlingsretter, som er uden kød, så du kan få grøn grillmad. Derudover kan du også kaste dig ud i nogle andre verdenskøkkener, såsom det sydamerikanske, som har nogle gode retter og godt tilbehør, så du kan få fantastisk grillmad derhjemme.  

Tilbehør til grillmad

Grillmad er som oftest også et stort hit hos børnene, og det har vi selvfølgelig taget højde for, så der også er opskrifter på børne grillmad. Her kan du f.eks. lave hjemmelavet hotdogs eller grillspyd. Der er også en masse gode opskrifter på dips til grillmad, som med garanti vil være et hit blandt dine gæster.