Hvide bønner
Hvide bønner er en alsidig og nærende ingrediens, der passer perfekt i både varme og kolde retter. De har en delikat, cremet og let nøddesmag samt en blød konsistens, der gør dem oplagte som fyldigt indslag og konsistensgiver i simreretter, som puré, i vegetariske frikasséer, eller blendet til en luftig, cremet suppe. Lad dig inspirere af vores opskrifter med hvide bønner.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning

Beanotto på hvide bønner med persille

Cacio e pepe

Cæsarsalat med hvide bønner

Hvid bønnecreme

Kold hvid bønnesuppe

Svampe-bønnecreme

Frikadeller med hvide bønner samt kartoffelsalat med ærtepesto

Misobagt broccoli med mandel-bønnecreme, brøndkarsesalat og grillede hvidløgsbrød

Svampebøffer med misobagte persillerødder

Falafel-bowl med syltede bøgehatte, bulgur og svampecreme

Pasta med bønner og parmesan
