Hvide bønner
Hvide bønner er en alsidig og nærende ingrediens, der passer perfekt i både varme og kolde retter. De har en delikat, cremet og let nøddesmag samt en blød konsistens, der gør dem oplagte som fyldigt indslag og konsistensgiver i simreretter, som puré, i vegetariske frikasséer, eller blendet til en luftig, cremet suppe. Lad dig inspirere af vores opskrifter med hvide bønner.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning
Beanotto på hvide bønner med persille
Cacio e pepe
Cæsarsalat med hvide bønner
Hvid bønnecreme
Kold hvid bønnesuppe
Svampe-bønnecreme
Frikadeller med hvide bønner samt kartoffelsalat med ærtepesto
Misobagt broccoli med mandel-bønnecreme, brøndkarsesalat og grillede hvidløgsbrød
Svampebøffer med misobagte persillerødder
Falafel-bowl med syltede bøgehatte, bulgur og svampecreme
Pasta med bønner og parmesan