Privat
Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Catering
Konfirmation
DHL-stafetten delemenu
Buffet
Receptionsmenu
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
Fasangården
Restaurant SULT
Filmtagets Spiseri
BLOX EATS
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Privat
Erhverv
Forside
Catering
Konfirmation
DHL-stafetten delemenu
Buffet
Receptionsmenu
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
Fasangården
Restaurant SULT
Filmtagets Spiseri
BLOX EATS
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Forside
Vi tilbyder
Kantiner
Frokostordning
Event catering
Firmafest
Møder og konferencer
Teambuilding
Rådgivning og innovationsprojekter
Foodservice
Formål
Bæredygtighed
Cases
Kontakt
Nyheder
Catering
Konfirmation
DHL-stafetten delemenu
Buffet
Receptionsmenu
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
Fasangården
Restaurant SULT
Filmtagets Spiseri
BLOX EATS
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Tilbage
Arkiv
Vælg periode
2025 - april
2025 - marts
2025 - februar
2025 - januar
2024 - december
2024 - november
2024 - oktober
2024 - september
2024 - august
2024 - juni
2024 - maj
2024 - april
2024 - marts
2024 - februar
2024 - januar
2023 - december
2023 - november
2023 - oktober
2023 - september
2023 - august
2023 - juli
2023 - juni
2023 - maj
2023 - april
2023 - marts
2023 - februar
2023 - januar
2022 - december
2022 - november
2022 - oktober
2022 - september
2022 - august
2022 - juli
2022 - juni
2022 - maj
2022 - april
2022 - marts
2022 - februar
2022 - januar
2021 - december
2021 - november
2021 - oktober
2021 - september
2021 - august
2021 - juli
2021 - juni
2021 - maj
2021 - april
2021 - marts
2021 - februar
2021 - januar
2020 - december
2020 - november
2020 - oktober
2020 - september
2020 - august
2020 - juli
2020 - juni
2020 - maj
2020 - april
2020 - marts
2020 - februar
2020 - januar
2019 - december
2019 - november
2019 - oktober
2019 - september
2019 - august
Vælg emne
Restauranter
Klassisk
Catering og restauranter
Meyers Madhus
Hos jer
København K
Helsingør
Aarhus
Teambuilding
Lyngby
Christiansborg
Vegetarisk
Meyers Bageri
Forår
Max 100 personer
Café
Nyheder
Bagning
Rooftop bar
Grønne retter
Klassiske livretter og grønne favoritter
Bæredygtighed
Lokalt og sæsonnært
Frederiksberg Have
Livretter
Produkter
Lokalt og sæsonbaseret
København V
Firmaevent
Claus Meyer
Koncertsal
Sommerfest
Max 150 personer
Opskrifter
Mere grønt, mindre kød
Event
Surdej
Bestil her
Det store domicil
Max 225 personer
Julegaver
Max 25 personer
Frokostbuffet
Efterår
Kantine
København og omegn
Østjylland
Højtider
Max 80 personer
Nordisk
Hos os
Max 400 personer
B corp
Oplevelser
Odense
Den lille personalerestaurant
Storkøbenhavn
Kunstforening
Mad på arbejde
Klassisk verdenskøkken
Tagteresse
Max 1550 personer
Velkendte livretter
Jul og nytår
København N
Sommer
Lokale råvarer
Kronborg Slot
Kontakt os
Kantine og mødecenter
Råvarer
Catering
Grøn velsmag
Storkøbenhavn og omegn
Max 105 personer
Museum
Aarhus og omegn
Julefrokost
København Ø
Vegetarisk verdensmad
Vinter
Mad på arbejde
Marts 2025, Køkkenchef for en dag: Wannida Kaejason - køkkenmedhjælper
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Februar 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: February 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Marts 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: March 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: April 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: April 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Maj 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Juni 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: June 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Juli 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: July 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: August 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: August 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: September 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: September 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Oktober 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: October 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: November 2025
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: December 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: December 2025
Mad på arbejde
Køkkenchef for en dag 2025
Mad på arbejde
Februar 2025, Køkkenchef for en dag: Sachin Saman, Teamleder
Mad på arbejde
Theme in your canteen - japanese theme
Opskrifter
Kantine
Mad på arbejde
Månedens oplevelse: Januar 2025
Mad på arbejde
Experience of the Month: January 2025
Mad på arbejde
Tema i din kantine - det japanske køkken
Opskrifter
Kantine
Mad på arbejde
Oktober 2024: Maja Kling Krøll Nicolaisen
Mad på arbejde
August 2024: Cornelia og Oliver
Mad på arbejde
Juni 2024: Peder Arnt
Mad på arbejde
April 2024: Kim Jensen
Mad på arbejde
Meyers fremhævet af Børsen for at genetablere biodiversitet gennem dyrkning og salg af bælgfrugter
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Marts 2024: Jonas Boelt
Mad på arbejde
Februar 2024: Anna Frederiksen og Marie Schouser
Mad på arbejde
KBH mad: nye opskriftsmagasiner med grøn inspiration til de offentlige køkkener
Meyers Madhus
Mad på arbejde
Køkkenchef for en dag 2023
Mad på arbejde
Køkkenchef for en dag 2024
Mad på arbejde
CIP og Bech-Bruun vælger Meyers som gastronomisk partner på Nordø
Nyheder
Mad på arbejde
Januar 2024: Erik fra Foodture
Mad på arbejde
November 2023: Jose Rafael Marin
Mad på arbejde
Oktober 2023: Pernille Thejls Fedder
Mad på arbejde
Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket
Mad på arbejde
September 2023: Sadina Dragic
Mad på arbejde
Nu kan væres økologiske bælgfrugter bestilles
Mad på arbejde
Mad på arbejde
August 2023: Claus Meyer
Mad på arbejde
Måltid, fritid, fremtid - en hjælpende hånd på vejen mod et fritidsjob
Mad på arbejde
Kantine og café hos Pension Danmark certificeret med Svanemærket
Mad på arbejde
Juni 2023: Alan Abas Al-Hussein
Mad på arbejde
De bedste øjeblikke til Madens Folkemøde 2023
Nyheder
Oplevelser
Mad på arbejde
Maj 2023: Henning Lunøe
Mad på arbejde
Mad på tværs af generationer: En guide i at lave madklub på plejehjem
Mad på arbejde
Mariagertobahvede
Nyheder
Bagning
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Madens Folkemøde - få Claus Meyers anbefalinger
Nyheder
Oplevelser
Mad på arbejde
Børsen Bæredygtigt
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
April 2023: Shiva Chetri
Mad på arbejde
Økologi og madglæde i kommuner landet over
Mad på arbejde
De økologiske okser fra Livø
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Sæsonmagasiner: grøn inspiration til de offentlige køkkener hele året rundt
Meyers Madhus
Mad på arbejde
Grøn takeover: vi udfordrer frokosten med spirende idéer og grønne smagsoplevelser
Mad på arbejde
Mad på arbejde
Meyers til Madkulturen: I har ret – vi har et ansvar for grønnere madvaner
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Køkkenchef for en dag
Mad på arbejde
Meyers tager næste skridt på bæredygtighedsrejse med B Corp-certificering
Mad på arbejde
Nyheder
Meyers sælges til UK-baserede Westbury Street Holdings
Nyheder
Mad på arbejde
Mad på arbejde
Julefrokost i Meyers kantiner
Nyheder
Mad på arbejde
Mad på arbejde
Sådan redder vi 1300 kg pærer
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket
Mad på arbejde
Meyers kantine ved Rambøll i Esbjerg nomineret til Kantineprisen 2022
Nyheder
Mad på arbejde
Friskbagt, økologisk brød til vores frokostkunder
Nyheder
Bagning
Råvarer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i februar
Bæredygtighed
Lokalt og sæsonbaseret
Opskrifter
Mad på arbejde
Lokale råvarer
Råvarer
Vinter
Mad på arbejde
Meyers vinder driften af forplejningsløsning for KPMG og Nordea ved Frederiks Plads i Aarhus
Nyheder
Mad på arbejde
Fra kompost til klimamad: Nyt samarbejde forvandler skæve overskudsgrøntsager til frokost i kantinen
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Danske Rambøll vil reducere CO2-udledningen i kantinen med 25%
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner tildelt ISO 14001-certifikat i Miljøledelse
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Digital omstilling: Ny convenience-app skal inspirere og forkæle vores gæster
Nyheder
Opskrifter
Oplevelser
Mad på arbejde
Meyers Kantiner vinder Berlingske Medias kantine
Nyheder
Mad på arbejde
Velkommen til ny webshop
Nyheder
Mad på arbejde
1 år efter første lockdown: Sådan har Corona været med til at forme fremtidens kantine
Nyheder
Mad på arbejde
Maden i kantinen skal både forandre og forene
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Inspiration til frokosten på hjemmekontoret
Opskrifter
Mad på arbejde
Mad på arbejde
Ny tendens: Firmafrokosten rykker ind på hjemmekontoret
Nyheder
Mad på arbejde
Honning fra Livø i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Bæredygtighed i Meyers Kantiner
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Okser fra Livø i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers Kantiner støtter bæredygtigt fiskeri
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Lancering af Meyers Frokostportal
Nyheder
Mad på arbejde
NYHED: ‘MEYERS FROKOSTPORTAL’ - ET NYT DIGITALT FROKOSTUNIVERS
Nyheder
Opskrifter
Oplevelser
Mad på arbejde
Meyers udvider kampen mod madspild med kampen mod plastikspild
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Kystnært fiskeri i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Årets Leder: Om tillid, tryghed og værdien af fejltrin
Mad på arbejde
Hahnemanns Køkkens kantiner får nyt hjem hos Meyers
Nyheder
Mad på arbejde
Meyers Køkken i ekspansion: Massive Catering skal styrke frokosttilbud til virksomheder
Nyheder
Mad på arbejde
Sådan spilder du mindre - 10 gode råd fra vores 400 gastronomer
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers skal drive ny økologisk kantine for over 1.000 medarbejdere
Nyheder
Mad på arbejde
Meyers Kantiner åbner kontor i Aarhus
Nyheder
Mad på arbejde
Den nye nordiske kost: når sundhed møder velsmag
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers Kantiner nomineret til kantineprisen 2018
Nyheder
Mad på arbejde
Meyers åbner Rådhuskælderen
Nyheder
Mad på arbejde
Meyers Kantiner skaber fremtidens madoplevelse i BLOX
Restauranter
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til årets dyreven
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner vinder Kantineprisen 2017
Nyheder
Mad på arbejde
Deloitte vælger Meyers til at drive kantiner, mødecenter og cafe
Nyheder
Mad på arbejde
Den grønne fremtid er ankommet
Bæredygtighed
Mad på arbejde
50% mindre kød - 100% brugertilfredshed
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Lær at bruge de smagfulde rester
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Mad på arbejde
Få meget mere økologi - uden det koster ekstra
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til Kantineprisen 2019
Nyheder
Bagning
Fuldkornets dag - hvad er fuldkorn?
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Råvarer