Hvide bønner
Hvide bønner er en alsidig og nærende ingrediens, der passer perfekt i både varme og kolde retter. De har en delikat, cremet og let nøddesmag samt en blød konsistens, der gør dem oplagte som fyldigt indslag og konsistensgiver i simreretter, som puré, i vegetariske frikasséer, eller blendet til en luftig, cremet suppe. Lad dig inspirere af vores opskrifter med hvide bønner.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning

Grøntsagschili

Vegetarisk minestronesuppe

Frikadeller med hvide bønner samt kartoffelsalat med ærtepesto

Toscansk bondesuppe

Hjemmelavede falafler

BØNNESALAT MED ASPARGES OG SMILENDE ÆG

Svampebøffer med misobagte persillerødder

Lasagne med ristede rodfrugter, hvide bønner og basilikum

Falafel-bowl med syltede bøgehatte, bulgur og svampecreme

Tatar af saltbagte nye gulerødder og hvide bønner med peberrod og brøndkarse

Misobagt broccoli med mandel-bønnecreme, brøndkarsesalat og grillede hvidløgsbrød
