Privat
Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Anledninger
Vejledning
Restauranter
Meyers i Tårnet
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter og kogebøger
Meyers produkter
Meyers kogebøger
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Privat
Erhverv
Forside
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Anledninger
Vejledning
Restauranter
Meyers i Tårnet
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter og kogebøger
Meyers produkter
Meyers kogebøger
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Forside
Kantine
Skift til Meyers
Vores DNA
Bæredygtighed
Kontakt
Frokostordning
Frokostordning i Aarhus
Frokostordning i København
Almanak
Den grønne
Det velkendte
Ugens menuer
Firmaarrangementer & fest
Fest og events i vores unikke lokaler
Sommerfest til firmaer
Møder & konferencer
Teambuilding
Madrådgivning og projekter
Madrådgivning
Projekter
Bæredygtighed
Nyheder
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Anledninger
Vejledning
Restauranter
Meyers i Tårnet
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter og kogebøger
Meyers produkter
Meyers kogebøger
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Mød os på sommerens festivaler - se programmet her!
Kantinedrift
Mad på arbejde
Fra kompost til klimamad: Nyt samarbejde forvandler skæve overskudsgrøntsager til frokost i kantinen
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Friskbagt, økologisk brød til vores frokostkunder
Mad på arbejde
Meyers udvider kampen mod madspild med kampen mod plastikspild
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Lancering af Meyers Frokostportal
Nyheder
Mad på arbejde
Årets Leder: Om tillid, tryghed og værdien af fejltrin
Mad på arbejde
50% mindre kød - 100% brugertilfredshed
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Den grønne fremtid er ankommet
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Bæredygtighed i Meyers Kantiner
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Danske Rambøll vil reducere CO2-udledningen i kantinen med 25%
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner støtter bæredygtigt fiskeri
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
NYHED: ‘MEYERS FROKOSTPORTAL’ - ET NYT DIGITALT FROKOSTUNIVERS
Nyheder
Mad på arbejde
Meyers Køkken i ekspansion: Massive Catering skal styrke frokosttilbud til virksomheder
Nyheder
Mad på arbejde
Digital omstilling: Ny convenience-app skal inspirere og forkæle vores gæster
Nyheder
Mad på arbejde
Velkommen til ny webshop
Nyheder
Mad på arbejde
1 år efter første lockdown: Sådan har Corona været med til at forme fremtidens kantine
Mad på arbejde
Maden i kantinen skal både forandre og forene
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Ny tendens: Firmafrokosten rykker ind på hjemmekontoret
Nyheder
Mad på arbejde
Kystnært fiskeri i Meyers Kantiner
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Hahnemanns Køkkens kantiner får nyt hjem hos Meyers
Mad på arbejde
Deloitte vælger Meyers til at drive kantiner, mødecenter og cafe
Mad på arbejde
Kyllinger der giver en god smag i munden
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner vinder Kantineprisen 2017
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til årets dyreven
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner skaber fremtidens madoplevelse i BLOX
Restauranter
Mad på arbejde
Meyers åbner Rådhuskælderen
Restauranter
Mad på arbejde
Mad på arbejde
Meyers Kantiner nomineret til kantineprisen 2018
Mad på arbejde
Den nye nordiske kost: når sundhed møder velsmag
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers Kantiner åbner kontor i Aarhus
Mad på arbejde
Meyers skal drive ny økologisk kantine for over 1.000 medarbejdere
Mad på arbejde
Sådan spilder du mindre - 10 gode råd fra vores 400 gastronomer
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til Kantineprisen 2019
Mad på arbejde
Få meget mere økologi - uden det koster ekstra
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Lær at bruge de smagfulde rester
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers kantine ved Rambøll i Esbjerg nomineret til Kantineprisen 2022
Nyheder
Mad på arbejde
Meyers Kantiner vinder Berlingske Medias kantine
Mad på arbejde
Meyers vinder driften af forplejningsløsning for KPMG og Nordea ved Frederiks Plads i Aarhus
Mad på arbejde
Meyers Kantiner tildelt ISO 14001-certifikat i Miljøledelse
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Honning fra Livø i Meyers Kantiner
Mad på arbejde
Okser fra Livø i Meyers Kantiner