Meyers jul

Bogen 'Meyers Jul' tager over 568 sider og gennem mere end 270 opskrifter denne elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling. Alt det klassiske fra and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler formidles med stor præcision og indlevelse.

I bogen præsenterer vi lokale klenodier som vendsysselsk grønlangkål og sønderjysk surrib side om side med julemad fra andre lande og vores fælles livretter i december. Også den grønne julemad, der fylder mere og mere på danske juleborde, bliver undersøgt med stor appetit.

 

  • Maden i december

    Meyers Jul

    Nyhed

    'Meyers Jul' er drømmen om alt det, vi skal bage, koge, stege og sætte til livs i juletiden sammen med dem, vi holder af. Enhver kan være med, alt imens også den rutinerede i et køkken går klogere og mere velforberedt til julens madlavning.

    Få et smugkig i bogen her

Målet med bogen er slet og ret at gøre din julemadlavning sjovere, rigere, lettere – og dermed mindre stressende – og selvfølgelig så velsmagende, som det overhovedet er muligt

Claus Meyer
  • Meyers Jul

    Opskrifter

    Karrymarinerede sild

    Denne alternative karrysild har lige så meget smag som sin cremede slægtning, men er noget lettere i det. Marinaden giver selve silden en flot gul farve, og marinaden er aromatisk, let syrlig og frisk. Bemærk, at sildene skal marinere i tre døgn for at få den flotte gule farve.

    Find opskrift
  • Meyers Jul

    Opskrifter

    Panerede og stegte persillerødder

    Saftige, faste og sprøde persillerødder i en servering, der iscenesætter persilleroden som et grønt alternativt til fiskefileten. Den er bestemt værd at prøve, uanset om man også spiser fisk.

    Find opskrift
  • Meyers Jul

    Opskrifter

    Honninghjerter

    Ingen jul uden honningduftende, chokoladeovertrukne hjerter – så enkelt er det! Start fordejen op allerede først i november, så den kan nå at stå i køkkenskabet i en måned, inden du bager hjerterne. På den måde kan du allerede starte med at bage honninghjerter i begyndelsen af december som startskud på juleforberedelserne, for de kan sagtens holde sig lige til jul i køleskabet – hvis de får lov!

    Find opskrift
  • Print og klip ud

    Julepynt

    Klip-selv

    I bogen 'Meyers Jul' finder du den fineste julepynt, skabt af designer Christina Meyer Bengtsson. Hvis du ikke vil klippe i bogen, kan du finde pdf'er med skabelonerne herunder.
    Swipe og se de forskellige skabeloner.

  • Meyers jul

    Kræmmerhus

    Hent skabelon

    Download kræmmerhus
  • Meyers jul

    Kræmmerhus II

    Hent skabelon

    Download kræmmerhus
  • Meyers jul

    Julehjerte

    Hent skabelon

    Download julehjerte
  • Meyers jul

    Julestjerne

    Hent skabelon

    Download julestjerne

Se nogle af vores andre populære kogebøger