Aftensmad

Leder du efter nye opskrifter til at forny hverdagens måltider eller bare en opskrift på en god gammel klassiker så har vi dem. Her har vi samlet alle vores opskrifter på gode retter til aftensmaden, både med øje for at give dig muligheden for at lave en sund aftensmad, men også en nem aftensmad.

Filtrér

Viser 12 ud af 427

”Hvad skal vi lave til aftensmad”?

Har du oplevet, at du er blevet spurgt om dette – eller måske selv har spurgt din familie, kærester eller venner om dette? Vi kender det godt, og derfor har vi her samlet vores opskrifter på gode retter til aftensmaden, for at give dig ideer og inspiration, så du kan lave en nem og overskuelig aftensmad. Har du inviteret gæster til middag finder du også spændende inspiration og forslag til, hvad du kan servere. Orker du ikke selv at stå i køkkenet, kan du også bestille mad ud af huset hos Meyers. Vi leverer både en festlig buffet, en 3-retters menu men også uformel delemad

Inspiration til en nem og sund aftensmad

Gå på opdagelse i Meyers madunivers, hvor du finder opskrifter til at forny hverdagens aftensmåltider, eller en opskrift på en god gammel klassiker.

Aftensmadsidéer på alt fra hverdagsmad og børnevenlige retter

Her finder du et hav af nemme hverdagsretter på alt fra boller i karry til pandekager. Pandekager til aftensmad? Ja, du læste rigtigt. Vi har sunde madpandekager, som du kan spise og servere med god samvittighed. Blandt opskrifterne her på siden finder du en bred samling af muligheder til dit næste aftensmåltid. Vi har opskrifter med kød som fisk, kylling, mørbrad og bøffer, ligesom der er klassisk dansk mormormad samt billig og nem mad på under 30 minutter. Der er fokus på en god kombination af kulhydrater, proteiner og fedt, så du får en næringsrig aftensmad.