Hestebønner
Hestebønner har en mild, let nøddeagtig smag og en fast, kødagtig konsistens, der gør dem velegnede i både varme og kolde retter. De fungerer godt i salater, gryderetter, spreads og som base i vegetariske frikadeller og farsretter. Hestebønner er rige på protein, fibre og jern, og de er en af de mest klimavenlige bælgfrugter, vi har. Gå på opdagelse i vores opskrifter med hestebønner og få ny inspiration til grøn og bæredygtig madlavning.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt

Congee

Grillet spidskål med hestebønner, feta og urter

Bagt og grillet selleri med stegte østershatte, langtidsbagte tomater og hestebønneragout

Satja de pollo

Sommer-ribollita med hestebønner, grønne bønner, savoykål og grillet brød

Risgrød med svampe, hoisinsauce og hestebønner

Æggekage med to slags bønner, spinat og dild serveret med glaskålssalat og hestebønnedip
Viser 7 ud af 7