Hestebønner
Hestebønner har en mild, let nøddeagtig smag og en fast, kødagtig konsistens, der gør dem velegnede i både varme og kolde retter. De fungerer godt i salater, gryderetter, spreads og som base i vegetariske frikadeller og farsretter. Gå på opdagelse i vores opskrifter med hestebønner og få ny inspiration til grøn og bæredygtig madlavning.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Grillet spidskål med hestebønner, feta og urter
Bagt og grillet selleri med stegte østershatte, langtidsbagte tomater og hestebønneragout
Sommer-ribollita med hestebønner, grønne bønner, savoykål og grillet brød
Satja de pollo
Congee
Risgrød med svampe, hoisinsauce og hestebønner
Æggekage med to slags bønner, spinat og dild serveret med glaskålssalat og hestebønnedip
Viser 7 ud af 7