
KAFFESMAGNING + BRYGGETIPS MED HOLDET BAG KAFFEN HOS HARLO & MEYER
SMAG OG SÆT ORD PÅ KAFFEN + FÅ TIPS TIL DIN KAFFEBRYGNING
Rasmus og Søren fra SylvestCoffee inviterer til guidet kaffesmagning, hvor I kan opleve tre forskellige typer friskhøstet kaffe.
Igennem kaffesmagningen prøver I at sætte ord på smagsdetaljerne i kaffen, så I kan definere jeres egen favorit kaffe med nyt kaffesprog.
Efter smagningen viser vi bryggemetoder og bryggetips, så I nemt kan forbedre kaffebrygningen derhjemme
I kan finde fotos fra sidste års poetiske kaffesmagning i skoven på @sylvestcoffee.
Rasmus Sylvest er bartender og barista, han er glad for at eksperimentere med optimering af brygge tekniker og fordyber sig gerne i smagning af anaerobisk fermenteret kaffe.
Søren Sylvest har drevet kafferisteri med Claus Meyer igennem 20 år og arbejder i dag som fantomrister og international kaffedommer i Cup of Excellence, hvor man kårer årets kaffe i bl.a. Costa Rica, Peru og Thailand. Søren holder af Arabica typer som Pacas og Pacamara.
Dato:
Søndag d. 13. juli, kl. 15:00-16:30.
Søndag d. 20. juli, kl. 15:00-16:30.
Pris:
Deltagelse koster 75 kr.
Max 20 pladser – tilmelding ved indbetaling af 75 kr pr deltager på Mobilpay 40607024.
Husk at angive dato for ønsket smagning, 13. juli eller 20. juli.
Refundering vil kun finde sted ved eventuel arrangør aflysning af arrangement.