Kikærter
Kikærter har en mild, let nøddeagtig smag og en fast, cremet konsistens, der gør dem alsidige i både varme og kolde retter. De egner sig godt i gryderetter, salater, hummus, falafler og som sprøde snacks fra ovnen. Gå på opdagelse i vores opskrifter med kikærter og lad dig inspirere til grøn mad med mellemøstlige rødder og nordisk vinkel.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning

Persisk nudelsuppe

Græskarhummus

Cacio e pepe med miso og kikærtepasta

Falafel-bowl med syltede bøgehatte, bulgur og svampecreme

Kikærtepandekager med salviebagte og syltede græskar, mozzarella og hytteost

Ristede persillerødder med misosauce, ærter, spinat og bladbeder

Nyfortolket cæsarsalat med gulärter, høbagt knoldselleri, grillet løg og ristede nødder

Hjemmelavede falafler

Wraps med ristede grøntsager og yoghurtdressing

Rosenkålssalat med kikærter

Braiserede kikærter med estragon og solsikkekerner
