Kikærter
Kikærter har en mild, let nøddeagtig smag og en fast, cremet konsistens, der gør dem alsidige i både varme og kolde retter. De egner sig godt i gryderetter, salater, hummus, falafler og som sprøde snacks fra ovnen. Gå på opdagelse i vores opskrifter med kikærter og lad dig inspirere til grøn mad med mellemøstlige rødder og nordisk vinkel.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt
Anledning
Persisk nudelsuppe
Græskarhummus
Cacio e pepe med miso og kikærtepasta
Falafel-bowl med syltede bøgehatte, bulgur og svampecreme
Kikærtepandekager med salviebagte og syltede græskar, mozzarella og hytteost
Ristede persillerødder med misosauce, ærter, spinat og bladbeder
Nyfortolket cæsarsalat med gulärter, høbagt knoldselleri, grillet løg og ristede nødder
Hjemmelavede falafler
Wraps med ristede grøntsager og yoghurtdressing
Rosenkålssalat med kikærter
Braiserede kikærter med estragon og solsikkekerner