Sommermad

Nye danske kartofler, aspagers, tomater, ærter, jordbær, rabarber, årstiden bugner af skønne råvarer, vi har samlet en række opskrifter, med sommerens allerbedste grøntsager, frugter og bær, til de lune sommerdage.

Filtrér

Viser 12 ud af 327

  • Studentermad til studentergilde

    Tag på madkursus i Meyers Madhus

    Lær at lave mad med sæsonråvarer

    Lad vores kokke stå for smagfulde catering menuer til alle sommerens begivenheder, om det er en studenterfesten, picnic eller en fødselsdag i sommermånederne. Så kan du finde en passende menu her.

    Se menuer her

Opskrifter på sommeretter til de varme sommerdage

Jorden begyndte at spire i foråret, og det fortsætter kun ind i den lune sommer, hvor jorden bliver endnu mere farverig, og vi byder velkommen til bær såsom jordbær, hindbær og brombær. 

Sommeren er årstiden, hvor flere pakker de tunge fyldige simreretter væk, og begiver sig i kast med koldere og mere friske salater. Vi har samlet en masse smagfulde opskrifter, som tager udgangspunkt i de delikate råvarer, der er i sæson, så du kan sikre dig selv, dine venner og familie, et dejligt måltid mad til alle sommerens begivenheder. Har du ikke selv mod på at stå i køkkenet og kokkerere kan du også få leveret mad til studenterfesten og picnicen. Læs mere om vores cateringmenuer her.

Inspiration til nem sommermad

Her finder du skønne enkle sommeretter, som kan tilfredsstille øjnene og maven på samme tid. Du finder opskrifter på alt, hvad hjertet begærer, såsom kage, dessert, saft, frokost og hovedretter. 

Brug råvarer som er i sæson og få det optimale ud af dem

Ved at bruge de råvarer der er i sæson, får du det maksimale ud af dine varer. Du får den bedste smagsoplevelse, fordi råvaren er høstet på det rette tidspunkt og du får spist varieret, fordi du skifter madretterne ud, som årstiderne skifter. Vi har samlet opskrifter på lækker sommermad i form af bagværk, kød, salater, desserter og meget mere.