Meyers Kager
Meyers Kager er skrevet til dig, der elsker kager og gerne vil videre med din bagning.
I bogen bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide, denne gang om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper.
Glæd dig til at læse kagernes dragende historie, inden du kaster dig over bogens overvældende opbud af knasende sprøde, lokkende søde, behageligt bløde og ikke mindst fuldfede og smørgode opskrifter fra Meyers eget kageværksted.
Vi har ikke ønsket at lave en blærebog med snorlige komplicerede udstyrsstykker, men at vise dig de kager, vi selv elsker højest, og som vi tror, du har størst glæde af at mestre.
Claus Meyer
Claus Meyers kærlighed til kager begyndte allerede, da han som 7-årig arbejdede hos Bager Wetterberg i Sundby, hvor han dog slæbte og smagte mere end bagte. Men en lidenskab var født, og det udviklede sig til ægte kærlighed, da han i 1984 tilbragte et år hos bager- og konditormester Guy Sverzut i sveskernes hovedstad Agen i Gascogne.
Bogens opskrifter er udviklet i samarbejde med kagekammeraten og chokoladeelskeren Morten Borup. Morten er til daglig tilknyttet Meyers Madhus som underviser, han er medstifter af Chokoladeselskabet og i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling.
År: 2011
Forlag: Lindhardt og Ringhof