Tilbage

Meyers Hverdag

Vores kogebog 'Meyers Hverdag' er til alle, der gerne selv vil lave mad til daglig – også når tiden er knap – og leder efter ny inspiration til aftensmaden derhjemme.

Ny Kogebog fuld af simple hverdagsretter

Spis godt, sundt og klimavenligt uden at gå på kompromis med velsmag. I Meyers Hverdag får du 100 opskrifter på enkle og velsmagende hverdagsretter, der passer til et travlt liv. Korte ingredienslister og enkle tilberedningsmetoder sikrer, at aftensmåltidet ikke bliver et projekt, der skal planlægges lang tid i forvejen.

Bogen er et bidrag til samtalen om, hvad det hjemmelavede måltid kan og bør være og klæder dig på til selvsikkert at kaste dig over aftensmadstjansen derhjemme.

Måske kan vi koge, snitte og bage os lidt tættere på en madkultur, der i sandhed er langtidsholdbar.

Claus Meyer
  • Ny kogebog: Meyers hverdag

    Ud over de mange sæsoninddelte opskrifter, får du gode råd til:

    - Opbygning af et lager med netop de varer, der lettest beriger dit madliv
    - Hvad du med fordel kan have i køleskabet, når du kommer sent hjem
    - Håndtering og tilberedning af klassiske grøntsager på flere forskellige måder
    - Temaer der viser, hvordan en råvare kan strækkes til fire forskellige måltider
    - Madplaner, der sparer tid og vinder over madspildet

  • Meyers hverdag

    Portobellogryde med miso og grønkål

    Prøv en opskrift

    Smagsuniverset her er inspireret af den norditalienske klassiker ossobuco men med kødfulde svampe og miso som alternativ til kødet – og så tager den ca. en ottendedel af tiden at lave. Spis ris eller brød til. Og evt. et drys koriander og yoghurt rørt med et nip salt.

    Hent opskrift

Se nogle af vores andre populære kogebøger