Sådan gør du
Serveringsforslag 1
Chorizo steges sprød og gylden på en pande. Skær purløgen i fine stykker.
Anret først suppen med en håndfuld kartoffelchips, drys derefter lidt purløg over suppen og anret til sidst den stegte chorizo.
Serveringsforslag 2
Skyllet og ribbet grønkål blancheres og kommes direkte over i isvand. Derefter skal det aftørres godt og lægges på noget bagepapir. Pensles grønkålen med en smule olivenolie og bag det i ovnen ved 100 grader i ca. 30-45 min. til sprøde. Når det er blevet sprødt, og er taget ud af ovnen, så drysses det med salt.
Solsikkekernerne steges i lidt olivenolie til sprøde og gyldne. Når det er taget af gryden drysses der salt over dem. Æblet skæres i fine stykker.
Anret suppen ved først, at drysse 2 tsk. fintskåret æble over suppen, dernæst drysses 2 tsk. solsikkekærner over suppen og til sidst anrettes den sprøde grønkål.
Serveringsforslag 3
Revet rugbrød steges sprødt og gyldent i smør. Smages til med salt.
Suppen toppes med persillepesto fra Meyers, efterfulgt af 1 spsk. rugbrødsdrys og en smule frisk persille.
Ingredienser
Serveringsforslag 1
1 kartoffel- og porresuppe fra Meyers
1 chorizo
1 håndfuld saltet kartoffelchips
1 håndfuld purløg
Serveringsforslag 2
1 kartoffel- og porresuppe fra Meyers
1 håndfuld grønkål
olivenolie
salt
1 håndfuld solsikkekerner
1 æble
Serveringsforslag 3
1 kartoffel- og porresuppe fra Meyers
rugbrød
smør
1 bundt persille
persillepesto fra Meyers