{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
På vores madkurser med temaet madhåndværk, får du en grundig indføring i et væld af køkkenteknikker lige fra filetering af fisk til kreation af den perfekte bearnaise.
Lær en ældgammel teknik, og få sauerkraut, koreansk kimchi, kombucha, hjemmebrygget ingefærøl, modnede pølser og andre lækkerier på repertoiret.
De fisk, der trives i de kølige vande omkring Danmark, er nogle af de bedste råvarer, vi har i Norden. På dette kursus lærer du at lave forrygende mad med dem.
Lær at lave burgere med luftige burgerboller, saftige bøffer og hjemmelavet tilbehør, og lad dig inspirere af de mange smagssammensætninger og gode råvarer, du kan bygge din burger op med.
Lær at lave luftige flødeboller helt fra bunden og sæt dit eget præg på smag og æstetik.
Vi har samlet vores bedste tips til grillen og deler ud af vores viden om de mange forskellige tilberedningsmetoder og teknikker, som grillen kan bruges til. Kurset er ideelt for dig, der godt kan lide at bruge grillen, men savner ny inspiration.
Dette kursus handler i al sin enkelhed om smag – om at løfte smagsoplevelsen i al den mad, du laver, ved at bruge principper for velsmag i praksis.
Til vegetarer, veganere og alle andre, der elsker grøn mad. Få inspiration og grundteknikker til velsmagende, varierede og farverige grønne måltider.
Lær at sætte bælgfrugter og andre gode grønne proteinkilder i centrum for velsmagende og varierede måltider.
Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du kan lave alt mulig andet.
På dette kursus går vi i dybden med sovsehåndværket, så du lærer at lave en række til perfektion. Vi nyder også et godt måltid til sidst.
Lær det alsidige håndværk at fremstille frisk pasta fra bunden! Vi laver enkle og velsmagende retter med pastatyper fra to italienske regioner, og vi kommer omkring både grundlæggende og mere avancerede teknikker til udrulning og formning af denne smagfulde specialitet.
Som selvudlært mester i pølsemageri har Philip fra det økologiske landbrug Troldgaarden udviklet en unik tilgang til at lave stegepølser, skabt med omhu og kvalitet fra gårdens berømte sortbroget grise. Nu tager han turen fra Jylland til Madhuset, så du kan lære håndværket bag de velsmagende pølser.
madhus@meyers.dk
{{message}}
Feltet er påkrævet, udfyld venligst.
Ikke en gyldig e-mail adresse.
Ja tak, jeg ønsker at modtage nyheder, inspiration og tilbud fra Meyers A/S via e-mail vedrørende mad, opskrifter og kurser eller andet inden for Meyers produktsortiment. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik , herunder særligt at min adfærd på Meyers A/S hjemmeside benyttes til at individualisere indholdet af nyhedsbreve til mig og til at målrette annoncering på sociale medier mv. Information om behandling af persondata. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til gdpr@meyers.dk eller framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.