Asiatisk mad

Her har vi samlet vores opskrifter fra en bred vifte af asiatiske lande, herunder en frisk, spicy thai salat, indonesisk beef rendang, japansk tempura og vietnamesisk nudelsalat med lynsyltet grønt. Så gå på opdagelse i disse spændende køkkener, der er fulde af smag og farver.

Filtrér

Viser 12 ud af 34

  • Lær at lave salater på Meyers madkursus

    Tag på madkursus i Meyers Madhus

    Lær at lave thailandsk mad

    Selvom mange af de thailandske smage er velkendte, er det de færreste af os, der kan jonglere ubesværet med wok og bambusdamper og fremstille vores egne thailandske curry pastes, supper og dressinger fra bunden. At sætte dig i stand til det – uden at gribe ud efter glasset med grøn karry fra supermarkedet – er missionen på dette kursus.

    Læs mere og bestil her
  • Lær at lave bao på madlavningskursus hos Meyers

    Tag på madkursus i Meyers Madhus

    Læs at lave gua bao

    På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde dej, lave din egen krydrede asiatisk bbq-sauce og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller.

    Læs mere og bestil her
  • Tag på madkursus i Meyers Madhus

    Lær at lave koreansk mad

    På kurset skal du sammen med den amerikansk-koreanske kok Kala Sung tilberede retter som spicy braiseret gris, pandekager med skaldyr, kimchi og mange andre gode sager.

    Læs mere og bestil her